Dækgiganten Continental har indgået et 3-årig partnerskab med IRONMAN Danmark. Sponsoratet er et af de allerstørste i dansk triatlon og vil for alvor blive synligt når Danmark og Helsingør er vært for IRONMAN 70.3 European Championship fra den 15. til 18. juni.

Dækgiganten Continental er mest kendt for deres populære dæk til biler, men virksomheden har i flere år udviklet løbesko sammen med Adidas og i endnu længere tid lavet højkvalitets cykeldæk. Og nu træder Continental for alvor ind udholdenhedssportens arena med et langvarigt sponsorat af IRONMANs mange konkurrencer i Danmark.

Sponsoratet skal blandt andet bruges til at fokusere på den øgede sikkerhed der opnås ved, at benytte Continentals produkter, sammenfattet i en Vision Zero (nul ulykker) strategi:

 – ”Da vi for nyligt har redefineret vores brandstrategi til et øget fokus på sikkerhed, var det oplagt at indgå et partnerskab med IRONMAN Danmark,” siger Georg Nielsen, administrerende direktør hos Continental Danmark A/S om den treårige aftale, dækgiganten netop har indgået med IRONMAN Danmark.

 – ”Vi vil være tilstede ved alle IRONMAN-events i Danmark for at vise, at Continentals Vision Zero hænger sammen med valget af dæk i høj kvalitet – uanset om det er på bilen, cyklen eller løbeskoene,” siger Georg Nielsen og fortæller videre, at Continental også bliver partner på cykelruterne til IRONMAN konkurrencer i Danmark, der derfor kommer til at bære navnet Continental Bike Course.

Continental og IRONMAN er et perfekt match

Hos IRONMAN Danmark glæder man sig til, at partnerskabet med Continental bliver effektueret ved de mange arrangementer hen over sommeren og efteråret.

– “I Continental har vi fået en meget professionel samarbejdspartner, der virkelig vil udholdenhedssport og som tager meget aktivt del i stævnerne. Det er super fedt og et perfekt match for os. Samtidig er der en meget direkte kobling mellem IRONMAN og Continental, når vi taler om udholdenhed og balancen mellem ydelse, præstation og sikkerhed. Mange IRONMAN atleter bruger allerede Continental cykeldæk, det skal de blive ved med, ligesom vi skal have endnu flere til at bruge Continental cykeldæk som er markedets bedste,” siger Thomas Veje Olsen, direktør for IRONMAN Danmark og fortsætter:

 – ”Med Continental ombord, har vi sammen med vores hovedsponsor KMD to af de største, hvis ikke de to største, sponsorater i dansk triatlon. Det er vi stolte af da det viser hvor stærk en platform IRONMAN konkurrencerne og KMD 4:18:4 stævnerne er. Samtidig forpligter det i forhold til at skabe værdi for såvel sponsorer som vores mange tusinde deltagere, der helst skulle få en endnu bedre oplevelse til vores konkurrencer,” fortæller Thomas Veje Olsen.

Prestige mesterskab følger med

Siden UEFA Champions League i 1995 har Continental været fast sponsor for flere store fodboldturneringer og ved både VM- og EM-slutrunder. Det ophører nu gradvist.

Men mesterskabsarrangementer forsvinder ikke fra Continental portefølje. Nu er det blot indenfor udholdenhedssport i IRONMAN regi, da Danmark i år er vært for IRONMANs europæiske mesterskab på 70.3-distancen.

Et af verdens største IRONMAN-stævner KMD IRONMAN Copenhagen bliver afholdt 20. august i København, KMD IRONMAN 70.3 European Championship afvikles i Helsingør fra den 15. til den 18. juni, KMD IRONMAN 5150 i Aarhus den 9. september, mens Nordens største motionstriatlon KMD 4:18:4 holdes henover sommeren i Odense, Aalborg, Helsingør, København og Aarhus.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply