Der var ikke mange danskere til start i amerikanske IRONMAN 70.3 Lake Placid i går, men dem der var, forsvarede de danske farver rigtigt flot med en tredjeplads som bedste resultat. 

Allerbedst gik det nemlig for F50-54 kvinden Carina Møller-San Pedro, der svømmede, cyklede og løb sig til en tredjeplads i sin aldergruppe. Samtidigt blev det også til flotte tider af to af de øvrige tre danskere, men da resultatlisterne for Lake Placid er stort set ikke-eksisterende, kender vi her på redaktionen ikke til deres eksakte resultater.

Det var ellers på en smuk rute med højdemeter fra start til slut (pånær lige i vandet naturligvis), der lagde kulissen til gårsdagens hamrende hårde IRONMAN-race, og tydeligt var det at Carina Møller-San Pedro var til stede for at kæmpe om medaljerne.

Hun var nemlig 50-54 kvindernes 11. kvinde til at forlade vandet, og herefter gik jagten ind på de 180 kilometer cykling med mere end 2000 højdemeter. Hun jagtede så flot at hun kunne stille cyklen i T2 som 2’er, og så gjaldt det kun det afsluttende marathon bestående af i alt 500 højdemeter.

Det lykkedes hverken for Carina at avancere yderligere eller at holde sin andenplads hele vejen til mål, men kun en enkelt konkurrent nåede forbi, og så kunne danskeren løbe i mål til den sidste plads på podiet.

De øvrige danskere – Line Barlow, Peter Ilum Damsgaard og Lars Rex Olsen – kom i mål i tiderne 11:34:21 og 9:54:39, imens sidstnævnte udgik undervejs.

Pro-racet var i øvrigt et male-only race, hvor canadiske Brent McMahon sejrede og dermed fik sig et stærkt comeback efter at være udgået i IRONMAN Brazil for knap to måneder siden. Andy Potts blev nummer to, imens Justin Daerr blev 3’er.

Danske resultater IRONMAN Lake Placid 2017

M30-34

? Peter Ilum Damsgaard, 9:54:39

F45-49

? Line Barlow, 11:34:21

 

F50-54

3 Carina Møller-San Pedro, 11:41:38

Alle resultater (kun tider) kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply