Imens massere af danskere venter på at konkurrere i dag og i morgen, har en efterhånden sejrsvant dansk kvinde allerede kørt race i går. Og det endte altså med endnu en sejr til Stine Møllebro i RaceMe Ashurst Trifest i Dubai.

Topplaceringerne vil ingen ende tage for danske Stine Møllebro der er bosat i Dubai. Den seneste tid har hun kørt adskillige konkurrencer i Mellemøsten og ingen af gangene er hun endt udenfor podiet.

Så sent som i går var hun endnu engang til start – denne gang på den olympiske distance. Og som en forlængelse af sidst, så sluttede Møllebro med en ganske suveræn sejr. Ovenikøbet i hendes Tri-i-Mellemøsten sæsonafslutning.

Sådan forløb racet

Gårsdagens RaceMe Ashurst Trifest i Dubai blev – for Stine Møllebros vedkommende – kørt på den olympiske distance. Eller, det skulle det have været, men både tiderne og Møllebro selv beretter at svømmeruten var noget længere. Nemlig hele 2000 meter i stedet for de planlagte 1500.

Som en stærk svømmer var det dog tilsyneladende en fordel for Møllebro, for allerede da svømmeruten var tilbagelagt havde hun skabt sig et mærkbart forspring til de nærmeste konkurrenter.

Herefter gjaldt det en ensom cykeltur på 40 kilometer med udsigt til næsten intet andet end sand, og også her fik Møllebro udbygget sit forspring. På det afsluttende løb skulle det dermed gå helt galt hvis ikke hun skulle løbe med sejren.

Og galt gik det aldrig, for selvom Møllebro på Facebook beretter om en ulidelig varme på de afsluttende 10 kilometer løb, så kunne hun løbe sejren sikkert hjem med et forspring på hele 25 minutter til nummer to, Melina Timson-Kathis.

Det har dermed været noget af en mellemøstlig sæson for Stine Møllebro, der har hentet hele tre sejre og en enkelt andenplads på bare kun to måneder.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply