I går, søndag, må siges at være en dag med stor stævneaktivitet i det store udland. Der var danskere til start i både Ironman 70.3 Western Sydney, Ironman 70.3 Thailand, Ironman Cozumel – hvor Michelle Vesterby jo gik hen og vandt – og så også i Ironman 70.3 Punta Del Este.

Og i netop Ironman 70.3 Punta Del Este, var en enkelt dansker til start. Danske Astrid Grønnegaard, var til start i age group F40-44, og det kom hun ganske fornuftigt fra. Hun sluttede nemlig med en flot trettendeplads.

Stabile præstationer på alle tre discipliner

Allerede fra start, fik Astrid Grønnegaard vist, at hun er rejst til Punta Del Este i Uruguay, for at være med helt fremme. Med svømmetiden 42:42, svømmer hun sig ind i T2 som nummer ni i sin age group, og har dermed skabt sig et rigtigt godt udgangspunkt, for resten af dagen.

Også på cyklen, får hun kørt sig flot igennem. Cykelruten, som bød på fire stigninger undervejs, fik Astrid kørt igennem i tiden 3:10:54. Og det gjorde, at hun kunne stille cyklen i T2 som nummer elleve, ikke langt efter de nærmeste konkurrenter.

Og så var der jo kun det afsluttende halvmarathon tilbage. Astrid får kæmpet sig godt igennem løberuten, som går forbi mange af Punta Del Estes største turistattraktioner, og hun kan efter 21,1 kilometer løb, krydse målstregen i løbetiden 2:29:32. Alt i alt, giver det hende en samlet sluttid på 6:29:38, og en placering på målstregen, som nummer tretten.

Danske resultater i Ironman 70.3 Punta Del Este 2016

F40-44

13 Astrid Grønnegaard, Jægerspris, 6:29:38

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply