Det var ikke kun pro-kvinderne der leverede flotte resultater i den forgangne weekend. I Kina sørgede to danske age groupere nemlig for total dominering da de begge vandt deres respektive klasser.

Der er blevet leveret topresultater af danske triatleter i stort set hvert et verdenshjørne i weekenden. I lørdags blev Maja Stage Nielsen nummer tre i IRONMAN Texas imens age grouperen Kristina Beckendorf sørgede for en andenplads i F40-44. I går sejrede Camilla Pedersen så i Chia Sardinia Triathlon – og for at runde de internationale resultater godt af, så sørgede to danske age groupere for dansk dominering i det kinesiske Qiandao Lake 113K Triathlon.

De to danskere – der i øvrigt begge er bosat i Shanghai – Katrine Amtkjær Nielsen og Lars Bergmann sejrede nemlig begge i deres respektive aldersklasser. Og Katrine gjorde det endda så fornemt, at hun var den hurtigste kvinde overall.

Distancen i søndagens Qiandao Lake 113K Triathlon bød på den halve jernmandsdistance, altså 1900 meter svømning, 90 kilometer cykling og 21,1 kilometer løb. Fra de to danskere i Kina forlyder det at ruten både var meget kuperet og at varmegraderne var op mod 25 grader i den kinesiske luftfugtighed. Til gengæld skulle ruten have været ganske smuk med udsigt til adskillige små-øer.

Hos kvinderne blev Katrine Amtkjær Nielsen, der i øvrigt allerede har åbnet sin 2017-sæson med en sejr for et par uger siden, den allerhurtigste kvinde på tværs af alle aldersklasser. Det gjorde hun i tiden 4:48:40, hvor hun var 36 minutter om svømningen, 2:38:05 om cyklingen og 1:29:28 om det afsluttende halvmarathon.

Også Lars Bergmann gjorde sig særligt bemærket, da han vandt sin aldersklasse. Det gjorde han i en tid på lidt over fem timer. Bergmann har i år virkeligt rykket sig i forhold til sidste år, hvor han allerede i år har hentet en syvendeplads i IRONMAN 70.3 Liuzhou og en femteplads i IRONMAN 70.3 Taiwan.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply