I den kommende weekend, nærmere betegnet på søndag, er der fire danskere til start i det australske Ironman 70.3 Western Sydney. Ruten er betegnet som både hurtig og smuk, da der på cykelruten, vil være udsigt til Blue Mountains. Og så får atleterne også lov til, at svømme i den olympiske sejlsportssø, Penrith Lake.

Hurtig og betagende rute venter de danske atleter

Foran de fire danskere, Mille Juul Jensen, Ulrik Larsen, Mark Andersen og Lars Oddershede, venter en utroligt smuk rute, hvor der på cykelruten, vil være direkte udsigt til de betagende Blue Mountains.

Men før at atlerne kan tage hul på den betagende cykelrute, venter der lige 1900 meter svømning i Penrith Lake, som er kendt for, at huse mange af sejlsportens discipliner, i OL i Sydney, tilbage i 2000. Svømmeruten består af én omgang af i alt 1900 meter, og der hvor atleterne starter, er også der hvor de slutter. Der er lagt op til en hurtig svømning, da søen er indkapslet af land på alle sider. Atleterne bliver sendt afsted i startgrupper, inddelt efter age groups. Dermed vil de fleste slåskampe kunne undgås.

Når atleterne har tilbagelagt svømmeruten, venter der dem så en yderst betagende oplevelse på cykelruten. En rute, som består af i alt to omgange af hver 45 kilometer, og som tager deltagerne fordi Blue Mountains. Ruten er af arrangørerne beskrevet som flad, men med enkelte tekniske passager mod slutningen. Det forventes derfor, at vi kommer til at se nogle hurtige cykeltider.

Til at slutte af med, venter der deltagerne 21,1 kilometer løb, som primært foregår omkring søen ved Sydney International Regatta Centre. Det er både en flad og hurtig løberute, hvor atleterne undervejs – hvis de da har overskud til det – kan nyde udsigten til både Regatta Centre, Blue Mountains og Nepean River. Målområdet er placeret ved Regatta Centre, og da en stor del af løberuten er placeret omkring den olympiske sø, Penrith Lake, vil både deltagerne og tilskuerne få sig en stor oplevelse.

De danske deltagere og deres startnumre i Ironman 70.3 Western Sydney

Skulle du være interesseret i, at følge de danske atleters strabadser i Sydney, skal du være længe op. Startskuddet lyder nemlig søndag morgen klokken 6.15 lokal tid – og det betyder altså, at deltagerne bliver sendt afsted i gruppper, fra lørdag aften klokken 22.15.

Herunder kan du se en oversigt over de danske deltagere og deres startnumre.

F25-29

224, Mille Juul Jensen, KTK86

M25-29

160, Ulrik Larsen, KTK86

M35-39

398, Mark Andersen
497, Lars Oddershede

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply