Den dobbelte IRONMAN 70.3 verdensmester Michael Raelert kommer til Danmark den 18. juni for at køre IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør. Det afslører en ellers fortrolighedsklausuleret startliste vi har haft et kort kig på.

Mange internationale stjerner kommer i de kommende uger forbi Danmark for at køre race, hvor den i den kommende weekend står på ETU European Championship i Herning og weekenden efter køres IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør.

Nu melder endnu en af sportens store stjerner sig klar til at konkurrere i Danmark, når den dobbelte IRONMAN 70.3 verdensmester, tyske Michael Raelert, skal konkurrere i Helsingør den 18. juni. Og han er tilsyneladende i fremragende form.

Raelert for alvor tilbage efter svær 2016-sæson

Det har været nogle svingende år for Michael Raelert, der ellers længe har hørt til i verdenseliten på de lange distancer. 2016-sæsonen har budt på kun få starter, hvor han til gengæld i årene forinden har kørt adskillige sejre hjem i nogle af verdens største 70.3-konkurrencer – men med tredjepladsen efter Lionel Sanders og Sebastian Kienle i Challenge VM i lørdags, viste han tydeligt at han for alvor er tilbage i topform.

Den 18. juni går det så løs til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet i Helsingør, og kan han holde sin gode form fra i lørdags – og er han for alvor tilbage på samme niveau som tidligere – så kan Michael Raelert absolut være en oplagt medaljekandidat.

Tidligere har tyskeren nemlig sejret i konkurrencer med hård konkurrence, som blandt andet Challenge Bahrain i 2014 og IRONMAN 70.3 European Championship i Wiesbaden i 2012 – og så vandt han også lige IRONMAN 70.3 World Championship i 2009 og 2010.

Raelert blot én af mange stjerner i Helsingør

Michael Raelert er blot én af mange stjerner der kommer til Helsingør den 18. juni, og vi har tidligere løbende kunne afsløre nogle af de stærkeste navne. Vi har nu fået fingrene i den endelige startliste, og vi kan love at det bliver et utroligt stærkt felt – på grund af en fortrolighedsklausul, må vi dog endnu ikke offentliggøre alle navnene.

IRONMAN har dog lovet at komme med en officiel udmelding tidligt i næste uge, og så er vi naturligvis klar på tasterne med det samme.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply