Har du altid gerne ville være en stjerne? Og også haft som mål, at kvalificere dig til Kona? Ironman er lige nu ude efter triatleter, som har lyst til at deltage i deres seneste projekt. De har nemlig lige offentliggjort, at de vil lave et helt nyt tv-show, som får den fine titel, Ironman: Quest for Kona.

Bliv en tv-stjerne i jagten på Kona-kvalifikation

TV-showet, som er planlagt til at gå i luften i efteråret 2017, vil følge ti forskellige atleter fra hele verden, imens de kæmper sig igennem rejsen for, at kvalificere sig til Ironman World Championship 2017 i Kona, Hawaii. Gennem serien, vil atleterne blive fulgt gennem både fysiske og følelsesmæssige op- og nedture, imens de jagter målet om, at konkurrere blandt de bedste i verden på Ironman-distancen.

– “Vi er altid på udkig efter nye muligheder for, at fremvise de ekstraordinære fysiske evner og inspirerende rejser, som vores deltagere har. Dette dokumentariske program giver os mulighed for, at gå mere i dybden, da vi deler de ofre og det engagement, som Ironman-atleter demonstrerer, for at nå deres mål,” forklarer Christopher Stadler, som er Chief Marketing Officer hos Ironman.

Ironman: Quest for Kona bliver vist på de største internationale tv-stationer

Hvert afsnit vil følge en karismatisk og engageret atlet, som bliver fulgt gennem et bestemt Ironman kvalifikationsstævne, hvor kameraerne fanger det betagende landskab, den lokale kultur og de unikke atletiske udfordringer, som hvert race tilbyder. Selvom det ikke er hver atlet, der i sidste ende kan kvalificere sig, vil showet i hvert fald vise, at Ironman handler om, at være udholdende og at være en del af noget større end dem selv. Ifølge Ironman, skal det bevise, at Anything Is Possible®.

Selv-skudte optagelser, vil blive brugt til, at fange hver persons rejse her-og-nu, som supplement til de professionelle optagelser. Ironman: Quest for Kona følger de håbende atleter, viser deres rejse både forfra og fra siden, og giver seerne mulighed for, at opleve de personlige op- og nedturer under hver rejse. Seerne i USA får mulighed for, at se tv-showet gennem NBC Universal Distribution, imens seere fra resten af verden, får mulighed for at følge showet gennem Infront Sports & Media Distribution hos de største internationale tv-stationer. Hvornår tv-showet helt konkret går i luften i hvert område, bliver offentliggjort i de kommende måneder.

Castingen til det nye tv-show, er allerede nu åbent for tilmeldinger fra hele verden. Tilmeldingsfristen er i første omgang den 6. februar, så du skal rykke relativt hurtigt, hvis du drømmer om at blive en tv-stjerne. Læs i øvrigt mere om Ironman: Quest for Kona, og tilmeldingen til det, her.

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply