Foto: Jacob Carstensen
- Annonce -

Det har ikke være den allermest heldige sæson for Esben Hovgaard, men med en podieplads i IRONMAN Kalmar for mindre end en måned siden, lysnede tingene pludseligt mere op.

Det blev dog ikke til den ønskede Kona-kvalifikation, men det har til gengæld givet plads i kalenderen til andre stævner i sæsonens efterår.

Indtil nu har det dog været uklart, hvilken eller hvilke stævner han ville stille til start i. Hvis han da i det hele taget ville køre flere konkurrencer i denne sæson. En udmelding kort efter Kalmar, antydede nemlig at flere ting skulle gå op i en højere enhed, hvis denne sæson skulle byde på flere konkurrencer.

Next stop: IRONMAN Malaysia

Nu tyder meget dog på at tingene endelig er gået op i en højere enhed, for i en besked til Pastaparty.dk, løfter han nemlig sløret for sine planer for resten af sæsonen. Og planen omhandler deltagelse i én – måske to – IRONMAN-stævner før vi rammer nytår.

– Jeg nu besluttet mig for at køre IRONMAN Malaysia den 11. november. Så der er lige lidt tid til at komme i form inden da, skriver Esben Hovgaard i en besked til undertegnede.

Med en tredjeplads i Kalmar for kun tre uger siden, skulle man da ellers tro at formen var på plads. Det er den i og for sig også, fortæller Esben. Mellem linjerne, er det dog ikke topformen der er på plads.

– Grundformen er udmærket. Men jeg tror det er vigtigt både fysisk og mentalt, lige at komme lidt ned og så bygge op i september og oktober, skriver Esben.

IRONMAN Western Australia måske også på tapetet

- Annonce -

Går tingene glat – og det håber vi naturligvis det gør – bliver IRONMAN Malaysia dog ikke det sidste vi ser til Esben i år. Sidste år kørte han IRONMAN Western Australia, hvor han blev seks’er, og måske får vi ham at se forbedre det resultat i år.

På planen står nemlig netop Western Australia-racet. Den er dog lidt mere usikker.

– Jeg ved ikke om det bliver sæsonafslutningen. Hvis alt går planmæssigt, så kører jeg også IRONMAN Western Australia i december, slutter Esben Hovgaard.

Stiller Esben til start i Australien, bliver det i øvrigt den 3. december.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar