Den danske triathlon sæson er nu for alvor slut. Der køres ingen hjemlige danske stævner, hverken triathlon eller duathlon. Til gengæld har et par håndfulde danskere søgt mod udlandet, for at vise de danske farver.

Vi har gjort os et overblik over de danske aktiviteter i den kommende weekend.

Danskere i udenlandske stævner

For et par år siden, var det næsten sådan, at når Ironman Hawaii var afsluttet, ville der kun være få stævner tilbage, resten af året. Men sådan er det ikke længere.

I den kommende weekend, har Danmark i alt femten atleter til start, i to forskellige udenlandske stævner. Disse to stævner, tæller Challenge Mallorca og Ironman 70.3 Hefei.

Challenge Mallorca

Der køres i morgen, det tilbagevendende Challenge Mallorca, på den halve jernmands distance. Særligt cyklingen er præget af at være kuperet og rimeligt teknisk, så der venter en hård dag for de danske deltagere på Mallorca. Starten går klokken 9.00 i bugten ved Peguera.

Danske deltagere i Challenge Mallorca

Hele tolv danskere er der til start i Challenge Mallorca. To af dem, er de professionelle Thomas Strange og Chris Fischer. I et interview efter Ironman 70.3 Lanzarote, udtalte Thomas Strange, at han er klar til at slutte sæsonen ordentligt af på Mallorca.

Chris Fischer er derimod mere usikker. Han lagde i går en opdatering op på sin Facebook-side, hvor han skriver, at det muligvis ikke bliver til en deltagelse på Mallorca alligevel. Hans krop er træt og hovedet er ikke det rette sted. Det forsøger vi naturligvis at følge op på.

Bemærk at der i denne liste, er to navne som ikke er angivet i nogen age group. Deres age groups fremgår ikke af startlisten og det har ikke været muligt, at finde tilstrækkelige informationer til, at jeg tør at angive andet end deres navn.

Uden specificeret age group

1103, Lone Pretzmann
1096, Jasmin Quist

Herre pro

10, Chris Fischer
31, Thomas Strange, Tri Team SDU

Herre 20-24

109, Christian Jersild Jensen, Team Frederikshøj

Herre 25-29

134, Nicholas Koed Jørgensen, Atletica Tri Horsens

Kvinde 35-39

807, Maja Kirstine Petersen, Atletica Tri Horsens

Herre 35-39

270, Claus Crone

Herre 40-44

429, Arne Olsen, Ganløse Tri Center

Herre 50-54

654, Søren Pretzmann, Tri4

Kvinde 55-59

883, Kim Isherwood

Herre 60-64

720, Leif Hartsmann, Haderslev Tri 2000

Du kan læse mere om Challenge Mallorca på deres hjemmeside her.

Ironman 70.3 Hefei

Søndag morgen, kinesisk tid, køres der Ironman 70.3 Hefei i det østligt-centrale Kina. Deltagerne svømmer i Swan Lake i den centrale del af Hefei. Herefter tager de hul på en meget hurtig cykelrute med kun 240 højdemeter. Til slut venter der deltagerne en halvmarathon i hjertet af Hefei.

Starten går klokken 7.30 søndag morgen, kinesisk tid. Det vil sige, at skal man følge de danske deltagere, så er det med at være længe oppe; starten går nemlig klokken 01.30, dansk tid, natten til søndag.

Danske deltagere i Ironman 70.3 Hefei

Der er tre danskere til start i det kinesiske Ironman 70.3 Hefei på søndag.

Herre 25-29

232, Michael Knudsen

Herre 40-44

229, Kim Halvorsen

Herre 45-49

1173, Lars Bergmann

Du kan læse mere om Ironman 70.3 Hefei på Ironmans hjemmeside her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply