Den forsvarende danske mester Emil Deleuran stiller ikke til start ved DM-seriens 1. afdeling ved Furesøen i morgen. En overbelastningsskade holder ham nemlig ude.

Det bliver uden den forsvarende danske mester Emil Deleuran på startstregen når 1. afdeling af DM Tri Serien 2017 bliver skudt i gang i morgen ved Furesøen. Deleuran er nemlig ramt af en overbelastningsskade i skulderen, og selvom den er i bedring, så vil han ikke løbe unødige risici.

Det skriver Emil Deleuran i en besked til Pastaparty.dk, efter vi har henvendt os for at høre om han var klar til sæsonstart.

– “Jeg kommer desværre ikke til at køre på lørdag. Jeg har døjet med en overbelastning i min skulder her den sidste måned,” skriver Emil Deleuran der efterfølgende uddyber;

– “Jeg var ved idrætslæge her i sidste uge og har fået klarlagt hvad jeg skal arbejde med fremover. Jeg er begyndt at svømme igen og det går fremad, og jeg har heldigvis altid haft nemt ved at komme i god åbenvandsform ret hurtigt.”

Bliver hjemme for at blive klar til resten af sæsonen

Selvom Emil Deleuran med gode vilje nok godt kunne køre, så har den lynhurtige forsvarende danske mester valgt at blive hjemme i lørdagens 1. afdeling ved Furesøen. Simpelthen for at ordentligt styr på det, så resten af sæsonen ikke kommer i fare.

– “Selvom det går godt, har jeg sammen med min træner og landstræneren besluttet at vente lidt med at starte sæsonen, for at få ordentlig styr på det, så jeg er klar til resten af sæsonen,” slutter Emil Deleuran.

Pastaparty.dk er naturligvis tilstede under DM Seriens 1. afdeling ved Furesøen, hvor vi ligesom ved DM Sprint på Tyren, kommer til at snakke med Danmarks bedste kortdistanceatleter.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply