Tilbage i slutningen af oktober, kørte blev danske Helle Frederiksen nummer syv i ét af nyerere tids mest prestigefyldte triathlon-events, Island House Triathlon. Racet, der løber over tre etaper på tre dage, som finder sted på Bahamas, har nogle af verdens allerbedste triatleter fra både kort- og langdistance til start, og på grund af etapeløbs-formatet, giver det et yderst mærkværdigt race.

Nu er den officielle reportage fra tredages-racet på Bahamas blevet offentliggjort, og det giver et unikt indblik i, hvordan Island House Triathlon adskiller sig fra de øvrige events i den internationale tri-kalender.

Du kan se hele den komplette videoreportage herunder:

Helle Frederiksen blev samlet nummer syv

Undervejs i videoen, vil du kunne se, hvordan de ellers så robuste triatleter, virkeligt må kæmpe sig igennem lidelserne på særligt anden etape. Her blev racet nemlig kørt i enduro-formatet, som kort sagt bød på først 750 meter svømning, derefter 5 kilometer løb, efterfulgt af 40 kilometer cykling, for igen at hoppe i vandet til yderligere 750 meter svømning og for helt til sidst, at slutte af med 5 kilometer løb.

Efter at have gennemført alle tre etaper, endte Helle Frederiksen som en samlet nummer syv i det superstærke felt, hvor Gwen Jorgensen løb med den samlede sejr, Flora Duffy blev samlet to’er og Holly Lawrence blev tre’er.

Hos herrerne, blev den samlede vinder Richard Murray, imens Cam Dye tog andenpladsen og Aaron Royle blev nummer tre.

Har du lyst til at læse om udviklingen, set med danske briller, kan du finde racereferaterne fra første, anden og tredje etape herunder:

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply