Der var i lørdags masser af action i DM Serien 2017s første afdeling ved Furesøen. Hos kvinderne var det islandske Edda Hannesdottir der var den første til at krydse målstregen efter at have løbet fra alle de andre på det afsluttende løb, imens Andreas Schilling nappede en solosejr hos herrerne efter at have kørt sit helt eget race fra swim exit og helt til mål.

Se vores sammendrag fra dagen i videoen her i artiklen, og husk at du kan se mange flere videoer fra de danske tri-stævner på vores helt egen YouTube-kanal. Den finder du her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Skriv et svar