Forhåndsfavoritten til sejren i DM Seriens 1. afdeling ved Furesøen i lørdags, Andreas Schilling, levede op til favoritværdiheden og var den første mand til at krydse målstregen. Et resultat som sejrsherren er meget tilfreds med.

Med den forsvarende danske mester Emil Deleuran ude med en overbelastningsskade i skulderen i lørdagens 1. afdeling af DM Serien ved Furesøen, var den danske OL-deltager Andreas Schilling storfavorit til at tage sejren i det sjællandske DM-race.

Schilling levede til fulde op til favoritværdiheden og kørte solo fra swim exit til målstregen, hvor han krydsede målstregen som første mand. Og det er et resultat den hurtige fredericianer er yderst tilfreds med.

– “Jeg er rigtigt godt tilfreds. Det blev en lidt lang tur alene i dag, men det var fint,” fortæller Andreas Schilling med et smil til vores reporter Maria efter præmieoverrækkelsen.

Solo-race fra swim exit til mål

For Andreas Schilling blev det som sagt næsten én lang enkeltstart, da han på bakken mellem swim exit og T1 får slået et hul til konkurrenterne og herefter aldrig blev indhentet igen. Endda på trods af at han havde en hårdtjagtende Miki Taagholt efter sig.

– “Jeg får svømmet mig op i andenposition oppe af vandet, og så får jeg lige et lille hul heroppe af den lange bakke (bakken på 500 meter mellem swim exit og T1, red.). Og så, ja, så endte jeg bare med at sidde hele vejen derude selv. Så måtte jeg jo gøre det,” forklarer Andreas Schilling humoristisk og tilføjer;

– “Så kan man selv bestemme tempoet, det er jo fordelen kan man sige.”

Husk at du kan se mange flere interviews fra DM Seriens 1. afdeling ved Furesøen på vores YouTube-kanal her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply