Dette års udgave af Club La Santa Sprint Cup blev her til aften skudt i gang ved Furesøen, hvor Hanne Munk Pedersen og Jesper Bjerrum var de hurtigste hos henholdsvis kvinderne og herrerne.

I år bliver der endnu engang kørt Club La Santa Sprint Cup ved Furesøen, der er en serie af fire hverdagsstævner i juni. Distancen byder på 750-20-5 og her til aften blev 1. afdeling af dette års cup kørt i blæst og regnvejr, hvor Hanne Munk Pedersen og Jesper Bjerrum var de hurtigste hos henholdsvis kvinderne og herrerne.

Hanne Munk Pedersen hurtigste kvinde

Hurtigst hos kvinderne på de 750 meter svømning, 20 kilometer cykling og 5 kilometer løb, var Hanne Munk Pedersen der kom igennem distancen i tiden 1:15:03.

Hanne var ellers ikke den hurtigste i vandet, hvor Jorid Katrine Gjertsen med svømmetiden 13:50 var første kvinde på land. Der skulle dog ikke gå mange sekunder før de nærmeste konkurrenter fulgte trop, hvor den senere vinder Hanne Munk Pedersen 48 sekunder i det våde element.

Herefter viste Hanne sig fra sin stærke side ved at sætte det klart hurtigste cykelsplit, som også var det der i sidste ende skabte fundamentet til sejren. Hun stiller cyklen i T2 med mere end et minut til de nærmeste forfølgere, og så kunne hun ellers løbe i mål i ensom majestæt med et løbesplit på 21:48.

Næsten 2 minutter senere kommer nærmeste konkurrent ind, hvor der til gengæld er mere kamp om resultatet. 30 sekunder var hvad der adskilte nummer to og tre, hvor Rikke Aaskov Christiansen trak det længste strå og kunne stille sig på næstøverste podieplads, imens Mia Mørkeby Johnsen tog sig af tredje og sidste podietrin.

Jesper Bjerrum vandt hos herrerne

I herrernes race skulle det vise sig at blive en anelse mere tæt, selvom det ikke var meget. Jesper Bjerrum viste sig dog at være klart hurtigst af de mange mandlige deltagere, hvor han gennemfører distancen i tiden 1:03:56.

Også hos herrerne var det nogle andre end den senere vinder der tog teten under svømning, hvor Skipper Hansen er første mand på land med et svømmesplit på 9:43. Herefter kommer konkurrenterne drysende ind på land med kort mellemrum, og så brugte Jesper Bjerrum cyklingen til at køre sig op igennem feltet.

Hurtigste cykelsplit står Jakob Øster dog for, da han kom igennem de 20 kilometer cykling i tiden 32:11. På det afsluttende løb bliver der til gengæld byttet rundt på topplaceringerne, hvor Jesper Bjerrum i sidste ende kunne krydse målstregen 44 sekunder til nærmeste konkurrent.

Allan Månsson var anden mand til at krydse målstregen, imens Simon Langvad besatte det sidste podietrin med en tredjeplads i tiden 1:05:14.

Resultater 1. afdeling af Club La Santa Sprint Cup 2017

Kvinder

1 Hanne Munk Pedersen, 1:15:03
2 Rikke Aaskov Christiansen, 1:16:54
3 Mia Mørkeby Johnsen, 1:17:24
4 Jorid Katrine Gjertsen, 1:22:17
5 Annette Staal, 1:26:46

Herrer

1 Jesper Bjerrum, 1:03:56
2 Allan Månsson, 1:04:40
3 Simon Langvad, 1:05:14
4 Jakob Øster, 1:05:19
5 Mathias Rasmussen, 1:06:39

Alle resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply