Helle Frederiksen har netop offentliggjort sine planer for resten af sæsonen. Kun to stævner er der planlagt, som så til gengæld begge er verdensmesterskaber.

Det er ikke meget vi har set til Helle Frederiksen i denne sæson. Efter flere sejre sidste år, har hun i år kun været til start i to stævner – den første i IRONMAN 70.3 Puerto Rico hvor hun blev 3’er, og så for et par uger siden ved IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør, hvor hun vandt sølv.

Årsagen til de få starter skal findes i store vanskeligheder med tilbagevendende skader, der jo dermed af naturlige årsager ikke ligefrem byder op til race. Derfor havde hun på forhånd heller ikke umiddelbart nogen stævner planlagt efter stævnet i Helsingør. Lige indtil i dag i hvert fald.

For på Facebook har hun nu offentliggjort i hvert fald to stævner vi kan regne med at se hende tilbage i. Og det er begge mesterskabsstævner.

Den første af dem bliver ved ITUs langdistance verdensmesterskab (3000-120-30) den 27. august i Penticton, Canada. Og to uger senere, nærmere bestemt den 9. september, gælder det så IRONMAN 70.3 World Championship i Chattanooga, USA.

Ifølge Helles opslag på Facebook, er hun ved at være tilbage på de normale træningsmængder, og hun håber derfor at hun når at blive topklar til de to verdensmesterskaber om 2 måneders tid.

For som hun siger; hun elsker mesterskabsstævner. Se selv hendes originale opslag herunder:

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply