Efter en sæson med en VM-titel, en IRONMAN 70.3 EM-sølvmedalje, en IRONMAN 70.3-sejr og en flot Kona-debut, er Helle Frederiksen nu blevet nomineret til prisen for Årets Sportsnavn 2018.

Helle Frederiksen havde håbet på mere end den sekstendeplads hun tog sig i sin Kona-debut for en måneds tiden siden. Efterfølgende var der dog ingen tvivl om at resultatet og præstationen i sig selv, alligevel havde gjort den danske supertriatlet stolt.

Og stolt var Helle også da hun besejrede sine største konkurrenter i Odense tilbage i juli og hev et smukt verdensmesterskab hjem til sin efterhånden store trofæsamling.

Særligt den sidstnævnte præstation har bragt Helle Frederiksen ind i kampen om titlen som Årets Sportsnavn 2018, der skal findes ved Sport 2018 i Jyske Bank Boxen den 5. januar.

I alt er Helle Frederiksen oppe imod 14 andre dygtige sportsfolk, der alle hver især har gjort sig meget positivt bemærket i løbet af sportsåret 2018.

Indtil videre er Helle Frederiksen nomineret sammen med cykelrytterne Amalie Dideriksen og Magnus Cort, fodboldspilleren Pernille Harder og paradressurrytteren Stinna Tange Kaastrup.

De næste fem nominerede bliver præsenteret på Jyllandspostens hjemmeside den 18. november, imens de sidste fem nominerede bliver offentliggjort den 25. november.

Den endelige vinder af Årets Sportnavn 2018 bliver fundet ved det store Sport 2018-arrangement den 5. januar.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply