Eventarrangøren IRONMAN træder nu ind i et helt nyt land. Det sker når de til næste år arrangerer deres første stævne i Finland.

IRONMAN annoncerede i går deres allerførste event nogensinde i Finland, der kommer til at gå under navnet IRONMAN 70.3 Lathi Finland. Racet kommer til at få sin plads i kalenderen den 30. juni 2018, og kommer til at tilbyde en helt ny oplevelse for atleterne.

Starttiden bliver nemlig sent på eftermiddagen, så de fleste atleter kommer til at løbe i mål med lyset fra den sene aftensol ved midnatstid.

Foregår i et område mest kendt for vintersport

Det nye finske IRONMAN event kommer til at foregå i og omkring Lathi cirka 100 kilometer nord for hovedstaden Helsinki, og set som en helhed, er området allermest kendt for sine gode muligheder for vintersport.

Det håber byens borgmester Jyrki Myllyvirta nu at kunne lave om på.

– “Lathi er internationalt kendt som en vintersportsby. Vi er derfor glade for at byde velkommen til IRONMAN 70.3 Lathi Finland, da det giver os en chance for at vise mulighederne for motion gennem hele året. Lathi tilbyder en perfekt arena til internationale konkurrencer, og vi har masser af erfaring med at organisere eftertragtede tilskuervenlige events,” udtaler Jyrki Myllyvirta, borgmester i Lathi, i en pressemeddelelse.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply