IRONMAN Danmark og Karrebæksminde Triatlon har startet et nyt samarbejde. Det kommer i kølvandet på, at IRONMAN har anbefalet Karrebæksminde som et oplagt forberedelsesstævne til såvel KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2018 som KMD IRONMAN Copenhagen. 

Fredag morgen offentliggjorte Karrebæksminde Triatlon på deres Faceboook-side nyheden om det tættere samarbejde med IRONMAN Danmark. Vi har spurgt Karrebæksminde og IRONMAN hvad samarbejdet går ud på.

 – For det første er vi vildt glade for den blåstempling vi virkelig føler det er, at IRONMAN anbefaler vores stævne som forberedelse til de lange IRONMAN-distancer. Dernæst, så handler det om at vi sammen med IRONMAN starter en større indsats for, at bidrage til udviklingen af triatlonsporten på Sydsjælland og Lolland-Falster, siger Nicholas Sroczynski fra Karrebæksminde Triatlon.

Hos IRONMAN Danmark er der glæde over samarbejdet med passionerede triatleter, der sætter baren højt.

 – For IRONMAN handler det om, at støtte op om den gode udvikling Karrebæksminde Triatlon er inde i. Det er passionerede triatleter og godt for tri-sporten med stævner, der har ambitioner. Det er ganske enkelt med til at få flere ind i sporten. Samtidig passer Karrebæksminde Triatlon rigtig godt ind i kalenderen for mange af vores deltagere, som forberedelse til såvel KMD IRONMAN 70.3 European Championship, samt ikke mindst KMD IRONMAN Copenhagen. Så derfor falder det os meget naturligt, at vi knytter tættere bånd med de gode folk i Karrebæksminde, siger Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef hos IRONMAN Danmark.

Events, coaching og udvikling

En vigtigt del af samarbejdet, handler om at Karrebæksminde Triatlon får adgang til nogle af de kompetencer IRONMAN har adgang til i form af side events, udviklingsprogrammer for atleter mv.

 – Sammen med IRONMAN får vi nu muligheden, for at afholde og udvikle flere lokale events og aktiviteter i løbet af året. Og dermed være med til at understøtte den udvikling trisporten er inde i på Sydsjælland og på Lolland Falster. Første tiltag er et kombineret cykeltræning- og foredragsevent i november, hvor deltagere til Karrebæksminde kan komme og høre mere samarbejdet, tilføjer Nicholas Sroczynski.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply