Vinderen af IRONMAN World Championship 2013, Frederik Van Lierde, er blevet angrebet af en gruppe teenagere i sydafrikanske Port Elizabeth, hvor han først er blevet slået bevidstløs og derefter frastjålet sin telefon. Det skriver avisen den sydafrikanske avis Herald Live.

Van Lierde vandt IRONMAN South Africa i 2015 og var tilbage i Sydafrika for at deltage i det sydafrikanske IRONMAN-mesterskab. Den hurtige belgier – der i øvrigt bliver trænet af samme træner som danske Michelle Vesterby – har været i landet siden den 13. marts og skulle være der indtil efter raceday den 2. april.

Ifølge Herald Live blev Frederik Van Lierde lokket i et baghold af en gruppe teenagere på Victoria Drive i Port Elizabeth i går eftermiddags. Han blev her slået bevidstløs med en kæp, hvorefter gerningsmændende stjal hans iPhone 7.

Van Lierde blev hurtigt bragt til Life St. George’s Hospital i Port Elizabeth, og rygtet går på at han allerede er blevet udskrevet. På hans Facebook-side skriver Van Lierdes team at han er sluppet relativt godt fra angrebet og at han selv forventer at stille op i IRONMAN South Africa om en uge.

Avisen skriver i øvrigt også at en anden cyklist er blevet angrebet på samme vej. Her blev cyklistens rygsæk angiveligt stjålet.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply