Andreas Schilling triathlon

Læs live opdateringer fra elite herrernes Word Triathlon Series Grand Final i Cozumel her. Til start for Danmark er Andreas Schilling som stiller op for at forsvare sin samlede 15. plads i World Triathlon Series. Starten til herrernes race går klokken 23.30, så vær klar der!

Skulle du kede dig i mellemtiden, kan du læse racereferater fra både juniorkvindernes og juniorherrernes race i Cozumel. Du finder referat fra juniorkvindernes race her og et referat fra juniorherrernes race her. Derudover kan du også læse et interview med den danske ungdomslandstræner Rasmus Stubager fra Cozumel her.

Foto: ITU

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.