Andreas Schilling triathlon
- Annonce -

Læs live opdateringer fra elite herrernes Word Triathlon Series Grand Final i Cozumel her. Til start for Danmark er Andreas Schilling som stiller op for at forsvare sin samlede 15. plads i World Triathlon Series. Starten til herrernes race går klokken 23.30, så vær klar der!

Skulle du kede dig i mellemtiden, kan du læse racereferater fra både juniorkvindernes og juniorherrernes race i Cozumel. Du finder referat fra juniorkvindernes race her og et referat fra juniorherrernes race her. Derudover kan du også læse et interview med den danske ungdomslandstræner Rasmus Stubager fra Cozumel her.

Foto: ITU

Læs også:  ITU World Triathlon World Championship Kvinde Junior Live
- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale om dansk triathlon, hvilket jeg selv synes er lykkedes ret godt. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del (det kan du læse mere om på min egen personlige blog).