På den lange triathlon-distance vandt Jacob Frimand Raft hos herrerne, mens Nadja Joy kom først hos kvinderne. Der blev ligeledes dystet i de halve distancer samt to duathlon-distancer.

I dag blev Tystrup-Bavelse Natur Triathlon afholdt. Det skete som led i Storebælt Triathlon Festival, som er en række af stævner henover hele sæsonen i det Sydvest Sjællandske.

Der blev dystet i to triathlon-distancer samt to duathlon-distancer. Distancerne med svømning var 1000 – 56 – 10 eller det halve af dette, mens duathlon-distancerne var 5 km. løb i stedet for svømning.

Inden start var det store samtaleemne vandtemperaturen i Tystrup Sø. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi stadig er lidt tidligt på sæsonen, og mange af stævnerne bliver afholdt i svømmehal. Dog ikke dette stævne, selvom man selvfølgelig også kunne vælge at dyste på duathlon-distancen.

Inden stævnets afholdelse blev Tystrup Sø målt til 12,5 grader (1 meter nede). Selvom det stadig er køligt, var der rigtig mange, der hoppede i våddragterne og på imponerende vis fik gennemført.

Jacob Frimand Raft vandt den lange triathlondistance hos herrerne

På den lange triathlondistance var det Jacob Frimand Raft (SKS-Tri), der var hurtigst.

Det var ellers ikke Jacob, der lagde bedst fra start på de 1000 meter svømning. Jacob var faktisk næsten halvandet minut efter første mand op af vandet, som var Benjamin Gullev.

Jacob fik dog hentet det tabte rimelig hurtigt og kom først ind til T2 med næsten 3,5 minut til nummer to, som var Anders Christoffersen (Ringsted Fysioterape Og Sportsklinik). Anders Christoffersen formåede ikke at lukke hullet, så Jacob kunne løbe ind i den hurtigste sluttid 2:39:34.

Anders Christoffersen endte med at forsvare sin 2. plads i tiden 2:46:20, mens Søren Friis Larsen tog podiets sidste plads i tiden 2:50:15.

Nadja Joy vandt den lange triathlondistance hos kvinderne

Hos kvinderne var der knap så meget konkurrence.

To kvinder formåede at gennemføre dagens distance, og det var Nadja Joy (Storebælt Triathlonklub – SKS-Tri) samt Larisa Maya Altamira.

Nadja Joy vandt i sluttiden 3:36:32, mens Larisa gennemførte i tiden 3:49:24.

De halve distancer samt duathlon

På den halve tri-distance var det Jacob Christensen (Ringsted), der vandt suverænt hos herrerne. Han lå også forrest fra start til slut. Han vandt foran Rune Kyhl (Falcksport) og Jacob Sørensen.

Hos kvinderne var det Sanne Larsen (Sorø Triathlon Klub), der var hurtigst. Hun vandt foran Herit Blach Petersen (HG Tri) og Rikke Killeen.

I den lange duathlon-distance vandt Laurens De Kroon foran Nicolai Slynge og Visti Bitsch. Hos kvinderne var den eneste, der gennemførte Christina Baltzer.

På den halve duathlon-distance vandt Rune Gandløse (SKS-Tri/Team Bymansport) foran Súni Lamhauge (SKS-Tri) og Morten Holstein.

Hos kvinderne var det Janne Holstein, der vandt den korte duathlon-distance. Hun kom foran Vicki Rasmussen (SKS-Tri) og Line Maach (MVSJ PI).

Resultater

Lang triathlon-distance, herrer

1 Jacob Frimand Raft (SKS-Tri), 2:39:34
2 Anders Christoffersen (Ringsted Fysioterapi og Sportsklinik), 2:46:20
3 Søren Friis Larsen, 2:50:15

Lang triathlon-distance, kvinder

1 Nadja Joy (Storebælt Triathlonklub – SKS-Tri), 3:36:32
2 Larissa Maya Altamira (Amager Triathlon Klub), 3:49:24

Lang duathlon-distance, herrer

1 Laurens de Kroon, 2:44:08
2 Nicolai Slynge, 2:52:48
3 Visti Bitsch, 2:59:36

Lang duathlon-distance, kvinder

1 Christina Baltzer, 4:20:17

Kort duathlon-distance, herrer

1 Rune Gandløse (SKS-Tri/Team Bymansport), 1:26:43
2 Súni Lamhauge (SKS-Tri), 1:32:31
3 Morten Holstein, 1:35:43

Kort duathlon-distance, kvinder

1 Janne Holstein, 1:42:58
2 Vicki Rasmussen (SKS-Tri), 1:56:22
3 Line Maach (MVSJ PI), 1:58:58

Se hele resultatlisten her.

DEL
Alexander Bojsen er skribent på Pastaparty.dk og elsker at skrive. Han har desuden tilbage i år 2016 gennemført IRONMAN Copenhagen og dyrker i dag cykling på højt niveau.

Leave a Reply