Foto: IRONMAN
- Annonce -

Storklubber fra hele Europa vil konkurrere.

For at bygge videre på succesen for det globale Triklub program, har IRONMAN i dag annonceret IRONMAN 70,3 Jönköping som vært for Europa Triklub mesterskaberne 2019, som bliver afholdt d. 7. Juli 2019.

– Det er en stor ære for vores by Jönköping, at være vært for atleter fra hele verden til dette IRONMAN 70.3 Tri Club-mesterskabs event, og få chancen for at invitere dem til alt det denne region kan tilbyde, fortæller Patrik Olderius, Administrerende Direktør for Jönköping Destinationer.

– Byen Jonkoping har med sit unikke landskab og sine naturlige omgivelser øst fra Lake Vattern blevet udpeget som et biosfære reserveområde af UNESCO. Byen tilbyder en næsten 2 km lang strand i midten af byen og atleterne kommer til at passere hele 9 søer, fortæller Ann-Marie Nilsson, forkvinde i Jonkoping kommunal bestyrelse.

IRONMAN 70.3 Jonkoping kommer efter IRONMAN 70.3 Barcelona, som var vært for EMEA Tri Club-mesterskaberne i 2018 og IRONMAN Pula som var vært for eventet før Barcelona.

IRONMAN 70.3 Jonkoping blev valgt som vært for dette prestigefyldte event igennem en online atlet-afstemning.

– Mere end 7000 atleter stemte for at IRONMAN 70,3 Jonkoping var det mest anbefalelsesværdige 70.3 event i hele verden og det er ydermere det løb med flest procent deltagende Tri Club-medlemmer i EMEA og det løb med flest procent kvindelige deltagere i Europa, fortæller IRONMAN’s regional direktør Thomas Veje Olsen.

- Annonce -

– At deltage side om side med holdkammerater i dette mesterskabsformat giver øget motivation for alle atleter. Plus, med den ekstraordinære support fra det lokale fællesskab og byen Jönköping som triathlon-arena, er det vores ambition at gøre eventet i 2019 særligt mindeværdigt, fortæller Matthies Markenstrand, race-direktør for IRONMAN 70,3 Jonkoping.

IRONMAN Tri Club-programmet er vokset til at kunne være vært for 2400 aktive medlemmer klubber i Europa, og repræsentere 20.000 atleter

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar