Det er ikke mere end to uger siden udenlandsdanskeren Katrine Amtkjær Nielsen vandt VM-sølv ved IRONMAN World Championship. I weekenden var hun så til start på en lidt kortere distance, nemlig på den olympiske. Det var hun i det kinesiske Xianghu Olympic Distance, hvor hun tog sig en solosejr.

Hun har prøvet det før, og i weekenden gjorde hun det så igen. Vandt et triathlon-race. Hvor Katrine Amtkjær Nielsen er allermest kendt for sine topresultater i diverse af verdens største IRONMAN-stævner, kører hun også adskillige stævner på de kortere distancer i bopælslandet Kina.

I lørdags deltog hun i et af det kinesiske stævner på de kortere distancer, da hun var til start i Xianghu Olympic Distance Triathlon.

Da vi efter lang tids søgen på ingen måde har kunne finde frem til en officiel resultatliste, har vi ikke adgang til splittider og totale sluttider. Hvad vi dog ved er, at Katrine var solo over målstregen som den første kvinde.

Og det er jo trods alt den vigtigste ting at nævne. Og så forlyder i øvrigt også, at sejren gav en god portion lommepenge.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply