Katrine Amtkjær Nielsen vandt Xianghu Olympic Distance Triathlon 2017
Foto: Katrine Amkjaer - triathlete in Asia
- Annonce -

Det er ikke mere end to uger siden udenlandsdanskeren Katrine Amtkjær Nielsen vandt VM-sølv ved IRONMAN World Championship. I weekenden var hun så til start på en lidt kortere distance, nemlig på den olympiske. Det var hun i det kinesiske Xianghu Olympic Distance, hvor hun tog sig en solosejr.

Hun har prøvet det før, og i weekenden gjorde hun det så igen. Vandt et triathlon-race. Hvor Katrine Amtkjær Nielsen er allermest kendt for sine topresultater i diverse af verdens største IRONMAN-stævner, kører hun også adskillige stævner på de kortere distancer i bopælslandet Kina.

I lørdags deltog hun i et af det kinesiske stævner på de kortere distancer, da hun var til start i Xianghu Olympic Distance Triathlon.

Da vi efter lang tids søgen på ingen måde har kunne finde frem til en officiel resultatliste, har vi ikke adgang til splittider og totale sluttider. Hvad vi dog ved er, at Katrine var solo over målstregen som den første kvinde.

Og det er jo trods alt den vigtigste ting at nævne. Og så forlyder i øvrigt også, at sejren gav en god portion lommepenge.

Læs også:  Én guldmedalje og én bronze til de danske age groupere i 70.3 VM!
- Annonce -
DEL
Tidligere triatlet og far til to piger. Stifter, ejer og ansvarshavende redaktør på Pastaparty.dk. Har en vision om at skabe større muligheder for de dygtige danske triatleter, ved at skabe større omtale om dansk triathlon.

Skriv et svar