For et knap halvanden månede siden, skulle den evigt positive Line Thams, have været til start i sin første halve ironman i Ironman 70.3 Lanzarote. Men sådan kom det ikke til at gå. Hun styrtede i stedet på sin citybike i ugen op til og måtte døje med et brækket ribben og nogle hoftesmerter. Og nu viser det sig så, at hoftesmerterne kom af en helt særlig årsag; et brud på lårbensknoglen.

Svømning blev hurtigt genoptaget

Helt til at starte med, så det ellers først ud til bare at have været et slag. I dagene op til racet i Lanzarote, var der dog ingen tvivl om, at Line måtte give afkald på sin første langdistance-deltagelse. Og her finder hun så ud af, at hun har pådraget sig et brækket ribben. Og så gør det samtidigt ondt når hun trækker vejret.

Herhjemme i Danmark, var Line hurtigt tilbage i træningstøjet. Da de værste vejrtrækningssmerter havde lagt sig, var hun så småt at finde i poolen.

– “Pludseligt var jeg helet i mit bryst og jeg hoppede tilbage i vandet. Det føltes faktisk slet ikke dårligt. Jeg svømmede måske lidt for meget i starten, så min skulder strejkede lidt. Men det betød at jeg kunne svømme meget mere med finner og jeg elsker finner. Jeg begyndte også at arbejde på mine benspark. Yay, når du finder ud af, at du bliver bedre til at sparke,” skriver Line Thams i et blogindlæg på sin blog.

Ubehag viser sig at være et brud på lårbensknoglen

Der var dog alligevel noget ubehag i Lines hofte, som fik hende til at holde sig fra løbeskoene. Og det var med god grund. Ubehaget skyldtes nemlig et brud på lårbensknoglen.

– “Jeg kunne ikke rigtigt gøre særligt meget på mine fødder, på grund af lidt ubehag i min hofte. Men det var også blevet koldt og vådt udenfor. Nu syv uger senere, finder jeg ud af, at de små ubehag, er en revne i min collum femoris. Så to stykker brækkede knogler, men jeg har da stadig 204 intakte knogler,” skriver hun i samme blogindlæg.

Ribbenet er på plads og det er lårbensknoglen også snart

At Line nu også må håndtere et brud på lårbenet, er ikke noget som får hendes verden til at gå under. I stedet vælger hun, som sædvanligt, at se det positive i tingene. Særligt fordi, at det giver hende tid til, at få sit speciale på Syddansk Universitet gjort færdigt.

– “Det er aldrig god timing at knække knogler, men lige nu, føles det her som en af de bedre dårlige timinger. Specialet er næsten på plads, ligeså er mit ribben og min lårbensknogle er også på vej.”

Du kan læse hele Lines Thams’ blogindlæg på hendes blog her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply