Som vi ellers kunne fortælle her på Pastaparty.dk for en uges tid siden, så skulle morgendagens Ironman 70.3 Lanzarote være danske Line Thams’ første langdistancestævne. Men sådan skulle det ikke gå.

Styrtet på sin citybike

Line Thams styrtede nemlig, uheldig som hun er, på sin citybike tidligere på ugen. Og det har altså været slemt nok til, at den ellers så robuste Line Thams, i fællesskab med sin træner, har valgt ikke at stille til start på Lanzarote i morgen.

“Træneren har lige taget beslutningen; Der vil ikke være noget race for mig i morgen,” skriver hun i en opdatering på sin Facebook-profil.

Det har ellers været en fed oplevelse for Line Thams at forberede sig på sin første halve ironman. Hun prøver nu at tænke på noget andet for ikke at dvæle for meget i hvis-og-hvis.

“Forberedelsen til 70.3 Lanzarote har været en fantastisk rejse. Men her er jeg så nu med en skadet hofte og et skadet ribben efter et styrt på min citybike tidligere på ugen. Jeg prøver ikke at dvæle for meget i hvad der kunne være sket og holder mine tanker beskæftiget med andre ting,” skriver hun ligeledes i en opdatering på Facebook.

Lines sædvanlige humor har dog heldigvis ikke taget skade af styrtet. Det ses tydligt i samme opdatering.

“Hvis du møder mig på Club La Santa i dag, så er det påkrævet med et kram! Bare ikke noget med at trykke på mine ribben.”

Thomas Strange er stadig til start

Set med danske briller, er det heldigvis kun Line Thams som må trække sig fra morgendagens race. Thomas Strange er stadig på startlisten og som du har kunne læse i vores interview med ham tidligere på ugen, så er han kommet for at vinde. Derudover er der også otte danske age group’ere til start på Lanzarote – så mulighederne for gode danske placeringer er der stadigvæk.

Her på Pastaparty.dk ønsker vi Line Thams en god bedring og Thomas Strange – og de øvrige danske deltagere – held og lykke med racet i morgen.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply