Half Triatlon de Sevilla løb i går af stablen, hvor Mads Bang Jensen var til start. Cirka 24 timer skulle der gå før resultatlisterne var tilgængelige, så selvom Mads’ efterfølgende ikke helt var tilfreds, må det alligevel siges at være et fornuftigt resultat.

Som navnet antyder, var det en triathlon over den halve jernmandsdistance der sidst på eftermiddagen i går blev kørt i Sevilla, Spanien.

Resultatlister måtte deltagerne og os som medier vente langt efter. Men da først de blev tilgængelige, var det alligevel ikke et helt skidt resultat Mads kom derfra med. Han vandt nemlig den såkaldte Non-Federatet gruppe, imens han blev nummer 16 overall.

Da vi fangede Mads tidligere på dagen, før resultatlisterne var tilgængelige, kunne han dog selv fortælle, at det langt fra var en nem dag på kontoret.

Store problemer på løbet

Undervejs både tordnede, regnede og blæste det nemlig ikke så lidt, som man siger på beskedent jysk. På sjællandsk; det væltede ned med regn, lyn, bulder og brag.

Men det var nu ikke dét der var udfordringen for den danske pro. Det var nemlig først på løbet det gik galt, efter ellers at have haft en fornuftig svømning og cykling.

– Svøm og cykel gik faktisk meget godt. Men kan slet ikke trække vejret på løbet. Som om mit mellemgulv låser eller kramper, lyder det fra Mads her dagen derpå.

– Så det var sgu noget lort, tilføjer han.

Resultatet længe ukendt

Det er ikke helt unormalt med det velkendte Manana-begreb i Spanien. Og måske var det det der blev praktiseret her, det var først godt et døgn efter selve racet blev kørt, at der forelå en resultatliste.

Da deltagerne blev sendt afsted i flere grupper, gjorde det det også blot endnu sværere at gennemskue hvem der var placeret hvor. Både undervejs og her efterfølgende.

Deltagerne blev sendt afsted i to klasser; den ene var en såkaldt Federated-klasse og den anden en såkaldt Non Federated-klasse. Det var den sidste klasse Mads blev sendt afsted i, og her blev han altså vinder med splittiderne 0:26:40 på svømningen, 2:33 på cyklingen og 1:30 på løbet.

Alt i alt en samlet tid på 4:31.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply