Det bliver med tre af Danmarks bedste kortdistance-herrer på startstregen når der i weekenden bliver kørt EM på sprintdistancen i tyske Düsseldorf. Miki Mørck Taagholt, Daniel Bækkegård og Emil Holm er alle på startlisten, og sammen med et slagkraftigt age group-hold giver det forhåbninger om endnu flere danske EM-medaljer, som dansk triathlon ellers er blevet dejligt beriget med i de seneste par uger.

Set med danske briller bliver det spændende at følge med i EM på sprintdistancen i weekenden, særligt med tanke på de mange flotte EM-medaljer der er kørt hjem i de rød-hvide farver i den senere tid.

Weekenden byder både på mesterskabskonkurrencer for eliten og for age grouperne, hvor der i eliten er tre af Danmarks bedste kortdistance-atleter til start, imens der hos age grouperne er flere stærke danske kort på startstregen. Heriblandt sidste weekends EM-guldvinder på OL-distancen Pelle Grønberg.

Hele showet går løs i den tyske by Düsseldorf, hvor eliten kører deres race i morgen lørdag, imens age grouperne får lov til at få pulsen seriøst op på søndag. For både age grouperne og for eliten venter der en teknisk cykelrute med masser af sving, og på de afsluttende 5 kilometer løb kommer det til at gå stærkt på en rute over to omgange á 2,5 kilometer. Alting naturligvis i hjertet af Düsseldorf med svømmestart i en mindre lagune, skærmet af for den værste strøm og eventuelle mindre bølger.

Ifølge officielle kilder vil der blive livestreamet fra både elitens og age groupernes race lørdag og søndag, men linket til streamet lander ind på en tom side. Skulle du dog alligevel være nysgerrig, skulle hele herligheden blive sendt her.

Her på Pastaparty.dk ønsker vi et stort held og lykke til de danske atleter der i weekenden skal forsvare de rød-hvide danske farver.

Dansk startliste EM Sprint i Düsseldorf 2017

Herre elite

41 Daniel Bækkegård
48 Miki Taagholt
57 Emil Holm

M16-19

114 Alexander Pryds
115 Kasper Rhinstrøm-Schmidt

M20-24

140 Benjamin Mark Andersen

M25-29

279 Nicklas Røssner Hansen
284 Kristian Trier Nipper
285 Mikkel Wilki Thygesen
287 Anders Winkler Pedersen

F30-34

358 Heidi Mikkelsen
362 Heidi Thranum

F45-49

889 Janne Frimodt

M45-49

941 Pelle Grønberg

M50-54

1003 Flemming Hebsgaard

M60-64

718 Birger Frederiksen

De fulde startlister kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply