Danmark og Helsingør er den 17. juni for andet år i træk er vært for Europas mest prestigefyldte mesterskab på IRONMAN 70.3 distancen bestående af 1.9km svømning, 90km cykling og 21km løb. Og på søndag skydes årets første officielle prøvekørsel af ruten sted.

Søndag kl. 10.00 kan kommende deltagere og interessede komme med ud og teste ruten. Det sker når IRONMAN i samarbejde med triatlonklubben TriNord afholder et stort ‘social ride’ med afgang fra Kulturvæftet.

– Der er enorm interesse for sommerens KMD IRONMAN 70.3 European Championship, hvor vi er på vej mod ny deltagerrekord. Søndagens social ride, som er det første af flere, er en kærkommen mulighed for kommende deltagere og interesserede, til at komme med ud og teste ruten, få tips fra tidligere deltagere og i det hele taget få skudt EM-feberen i gang, lyder det fra Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef hos IRONMAN.

Vær opmærksom i trafikken

Med søndagens første større for-event til den største sportsbegivenhed i Helsingør denne sommer, markeres det også, at antallet af triatleter på vejene i om omkring Helsingør nu begyner at stige.

Og derfor har IRONMAN også en bøn til såvel triatleter, billister og øvrige trafikanter.

– Vi vil gerne opfordre alle til at passe ekstra godt på hinanden. Triatleterne skal for deres del passe på sig selv, hinanden og følge færdselsreglerne. For bilisterne vil jeg gerne komme med den tydelige opfordring til, at man husker at de store skal passe på de små, og bilisterne er de store her, siger Frej Elbæk Schjeldal og fortsætter;

– I fællesskab skal vi undgå ulykker i optakten til en så stor og positiv begivenhed som KMD IRONMAN 70.3 European Championship er. Og skal en bilist venter 30 sekunder mere end normalt på at overhale en gruppe cyklister, så håber og tror jeg at det er 30 sekunder der ingen forskel gør for bilisten, men som er vigtige for triatleterne til at trække ind og gøre plads, slutter Frej Elbæk Schjeldal.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply