Efter at have været i front gennem 11.400 meter svømning, 540 kilometer cykling og 100 kilometer løb, måtte den danske ultratriatlet Michael Plahn trække stikket og udgå fra VM på tredobbelt ironman i Østrig.

Det så længe rigtigt godt ud for Michael Plahns muligheder for VM-guld på tredobbelt ironman i Østrig, men efter 100 kilometer på løberuten var det slut. Han var nødt til at udgå trods fortsat af være den førende.

Hvad der præcist ligger til grund for at Plahn måtte udgå, er der lige nu ikke andre end ham selv og hans team der ved, men på hans Facebook-side hvor man løbende har kunne følge med, kom der for en times tid siden en opdatering om at både kroppen og det mentale er ramt, og at hans supportere på stedet ikke var klar over hvilken vej det ville gå.

Godt 40 minutter senere kom den dystre opdatering så; Michael er udgået fra VM.

Michael klarede sig ellers fornuftigt igennem de 11.400 meter svømning og kom op af vandet blandt de hurtigste. Herefter var han hurtig til at tage føringen på den 540 kilometer lange cykelrute, hvor han distancerede konkurrenterne med flere omgange (der skulle cykles 146 omgange á 3,7 kilometer).

Føringen holdt hele vejen indtil 100,2 ud 126,6 kilometer var løbet, hvor Michael altså måtte udgå.

VM på tredobbelt ironman bliver kørt i Østrig, og er Michael Plahns sidste bedrifter som aktiv atlet. Hans fokus fremover bliver på at stifte familie, hvor han og hans kæreste allerede nu venter barn.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply