Foto: Michael Plahn UltraIronman på Facebook
- Annonce -

På trods af ellers at være udgået fra VM på tredobbelt ironman i går, kom Michael Plahn alligevel tilbage for at gennemføre. Årsag: Han havde nogle rekorder der skulle registreres.

Manden der i går måtte udgå efter 100 kilometer på det afsluttende løb ved VM på tredobbelt ironman, Michael Plahn, udgik ikke alligevel. For efter 12 timers hvile, var han tilbage på løberuten for at gennemføre de resterende 26 kilometer løb.

Målet om at vinde VM var forlængst røget, men da han undervejs satte stævnerekord på de 11,4 kilometer svømning og verdensrekord på 540 kilometer cykling i ultratri-regi, skulle han gennemføre for at få sine rekorder godkendt i historiebøgerne.

Og det var så hvad han gjorde.

Michaels totale tid – inklusiv de 12 timers søvn – blev noteret til 51:08:36, og var på trods af at have været ude i så mange timer, ikke den sidste til at krydse målstregen. Han blev nemlig nummer 17.

VM blev vundet af den forsvarende verdensmester Richard Jung.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar