Der har været meget snak og diskussion om, om tiderne sat i IRONMAN Texas i lørdags ville tælle som officielle IRONMAN-rekorder. Og nu er udmeldingen kommet fra IRONMAN. Nye verdensrekorder og dermed ny dansk IRONMAN-rekord er sat. 

Matt Hanson kom igennem IRONMAN Texas i tiden 7:39:25 og satte dermed uofficiel IRONMAN-rekord. Og Michelle Vesterby kom igennem i tiden 8:45:47, til en uofficiel dansk IRONMAN-rekord.

Men det var kun uofficielt indtil nu. For her til aften kom IRONMAN nemlig med en officiel udmelding, der klargører, at alle tider sat under IRONMAN Texas 2018, betragtes som gyldige.

Michelle Vesterby overtager dermed den danske IRONMAN-rekord fra Helle Frederiksen, som ellers nappede den danske rekord i sin IRONMAN-debut i Arizona tilbage i november sidste år. Det gjorde hun i tiden 8:55:35, hvor Vesterby i lørdags kørte i tiden 8:45:47.

Du kan i øvrigt læse meget mere om balladen i Texas her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply