Michelle Vesterby slutter sin 2016-sæson af i Ironman Cozumel
Foto: Challenge Forte Village Sardinia
- Annonce -

Professionelle Michelle Vesterby kan se tilbage på en sæson spækket med gode resultater. Og om to uger, slutter hun så sin fornemme sæsonen af i Ironman Cozumel, sammen med Camilla Pedersen.

Vi har fået et par korte ord fra Michelle om sæsonafslutningen på Cozumel, som ellers havde været planlagt til at ske i et helt andet race.

Bruger Cozumel til at validere sit Kona-slot

Det er efterhånden alment kendt, at selvom en professionel kvalificerer sig til næste års Ironman World Championship gennem en topplacering i Kona, at så skal den enkelte atlet validerer sin startplads, ved at deltage i en fuld Ironman i løbet af kvalifikationsperioden.

Og lige netop dét at validere sit Kona-slot, det er det som Michelle Vesterby deltager i Ironman Cozumel for. Det er i hvert fald det hun svarer til spørgsmålet, om hvad hun tager til Cozumel for.

– “Nemlig (til at hun deltager i Cozumel for at Validere sit Kona-slot, red.), og er der noget bedre sted at gøre det, end lowkey Ironman Cozumel, med nachos og Pina Colada.”

Planen var oprindeligt at validere i Ironman Arizona

Det var ellers planen, at Michelle skulle validere sit slot i Ironman Arizona, om halvanden uge.

– “Min plan var faktisk Arizona, men har ændret lidt i dem for hygges skyld,” fortæller hun om de ændrede planer.

- Annonce -

På sin Facebook-side skrev hun ellers, kort efter at være kommet i mål i Challenge Forte Village Sardinia som nummer tre, at hun ville slutte sæsonen af i netop Arizona.

– “Dette kunne være den perfekte afslutning på sæsonen – at slutte på podiet i Challenge Forte Village Sardinia. Men jeg er ikke perfekt, så ved du hvad – jeg vil slutte sæsonen af med en lille Ironman i Arizona.”

I stedet for Ironman Arizona, blev det altså dermed til Ironman Cozumel, hvor hun stiller til start sammen med Camilla Pedersen. Og det er med en helt særlig grund.

– “Både Camilla og jeg kører Ironman Cozumel, som hygge,” slutter Michelle Vesterby.

Tre sejre i denne sæson

Når Michelle Vesterby den 27. november krydser målstregen på den mexikanske ferie-ø Cozumel, kan hun se tilbage på en sæson, som er spækket med gode resultater. Blandt de største resultater, er sejren i Challenge Norway, hvor hun vinder med et tidsmargin på 3:20 ned til Birgitte Krogsgaard. Derudover tog Michelle også sejren i Challenge Fredericia på den kvarte ironman distance, sejren i Øresund Triathlon og andenpladsen i Challenge Herning-Billund efter Maja Stage Nielsen.

Kronen på værket kom så i oktober, hvor hun sluttede som sekser i Kona, efter længe at have været en del af frontgruppen på cyklingen, men hvor en tidsstraf satte hende fem minutter tilbage.

Michelle Vesterbys resultater i 2016

1 Challenge Norway (halv ironman)
1 Challenge Fredericia (kvart ironman)
1 Øresund Triathlon (halv ironman)
2 1. afdeling af DM Tri Serien i Ikast (4-18-4)
2 Challenge Billund-Herning (halv ironman)
2 DM Non-draft Sprint på Tyren (Sprint)
2 Club La Santa Volcano Triathlon (Olympisk distance)
3 Challenge Forte Village Sardinia (halv ironman)
6 Challenge Roth (ironman)
6 Ironman World Championship (ironman)

Vi ønsker Michelle Vesterby held og lykke på Cozumel den 27. november.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar