Det er indtil videre en flot samling af store internationale triatleter, som den 16. april, stiller til start i Cannes Triathlon. Én af de store stjerner, er danske Michelle Vesterby, som har kørt i Cannes de seneste tre år – og hun glæder sig til at åbne sin sæson ved den franske riviera.

Michelle Vesterby til start med to tyske stjerner

I både 2014, 2015 og 2016 var Michelle Vesterby til start i Cannes International Triathlon på den franske riviera. Og 2017 bliver ingen undtagelse. Arrangørerne bag racet i Cannes, har nemlig offentliggjort, at den danske smile-komet også vil sætte sine fødder i Cannes i den kommende sæson.

Og det er altså ikke hvilke som helst, at Michelle Vesterby skal konkurrere imod. Ganske vidst konkurrerer de ikke i samme klasse, men udover Vesterby, har både Sebastian Kienle og Andreas Raelert meldt sig klar. Og mon ikke, at der med disse navne, også kommer flere af de store internationale navne til start?

Hård rute er i vente

Det er ikke et under, at Cannes International Triathlon tiltrækker så store navne. Udover at der sikkert er en del penge i det for de professionelle triatleter, så byder ruten også på lidt af en udfordring. Og læg dertil til, at det er ét af de første stævner i den europæiske kalender.

Svømningen byder naturligvis ikke på de store udfordringer, udover at den er over to omgange og foregår tæt på Cannes “lystbåde-havn”. I alt udgør de to omgange svømning 2000 meter, og det er derfra, at ruten for alvor tager fat.

For cykelruten er ikke for de helt sarte sjæle. De i alt 100 kilometer cykling, tager Michelle Vesterby og de andre deltagere, en tur i bjergene nordvest for Cannes og en tur langs med kysten, før de igen lander i Cannes for at tage hul på løberuten.

Og løberuten byder på noget helt særligt. Den tager nemlig atleterne en tur forbi mange af de helt store Fashion-huse, så skulle Vesterby synes, at hun lige mangler et par nye sko eller en ny taske, så er designer-butikkerne lige ved hånden. I alt skal der løbes 16 kilometer, så alt i alt, er det en lidt anderledes distance, end man normalt ser i de internationale stævner.

Michelle Vesterby: Jeg kan ikke vente med at komme tilbage

Det er den 16. april, at Cannes International Triathlon bliver kørt, og som tidligere skrevet, glæder Michelle Vesterby sig til at åbne sin sæson i det sydfranske. På sin Facebook-side, skrev hun i går følgende;

– “Min raceplan for 2017 er ved at tage form og jeg er meget forventningsfuld. Mit første race i 2017 bliver Cannes International Triathlon, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage. Elsker Frankrig og elsker Cannes.”

Hvilke andre stævner, som Michelle Vesterby har i pipeline, må vi vente med at se. Men skulle vi få os et tilbageblik på hendes 2016-sæson, så har vi for kort tid siden lavet denne opsummering. Hun er i øvrigt lige taget et smut til Lanzarote, for at forberede sig på den kommende sæson.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply