Når dette års IRONMAN Copenhagen løber af stablen i og omkring København, bliver det med den danske kvindelige 2015-vinder på startstregen. Michelle Vesterby har nemlig annonceret på samtlige af sine sociale medier, at hun går efter et københavnsk titelforsvar. 

Da IRONMAN Copenhagen har været uden pro-kvinder til start i sidste års udgave, er Vesterby dermed den forsvarende vinder – og suset fra sejren for to år siden og den massive tilskueropbakning på ruten, håber Vesterby kommer til at give hende vinger på dagen.

– “Jeg prøvede det i 2015, hvor jeg vandt i København. Der var jeg under pres for at kvalificere mig til Ironman-VM og var så fokuseret, at det først var helt til sidst, jeg kunne nyde opbakningen,” udtaler Michelle Vesterby i en pressemeddelelse.

– “I år er jeg kvalificeret, så nu gælder det om dels at gøre alt, jeg kan for at vinde og samtidig virkelig huske at nyde den fuldstændigt vanvittige stemning fuldt ud. Jeg håber virkelig, at det kick, København kan give mig, vil give mig vinger hele vejen til Hawaii.”

Med Michelle Vesterbys sjetteplads fra sidste års IRONMAN-VM på Hawaii, den efterfølgende sejr i IRONMAN Cozumel og med tredjepladsen i IRONMAN Klagenfurt for kun et par uger siden, er hun allerede kvalificeret til Hawaii – og vi kan som danskere kun håbe på, at selvtilliden fra sidst hun kørte en Copenhagen-Hawaii kombo – som var i 2015 – kan give hende et ordentligt VM-boost.

Det var nemlig i 2015 at Vesterby svømmede, cyklede og løb sig til sin hidtil bedste placering på den stillehavske lava-ø, da hun her blev nummer fire.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply