Årets sidste tri-stævne blev søndag kørt i og omkring Taastrup Svømmehal i det københavnske. Mikkel Vinther Jensen og Nanna Feldt vandt hos henholdsvis herrerne og kvinderne.

En distance på 500m bassinsvømning, 15 km cykling og 5 km løb, var hvad menuen stod på for et par hundrede triatleter, der søndag var mødt op i Taastrup Svømmehal for at deltage i dette års Taastrup 5-15-5.

Et race der normalt også har en konkurrence på OL-distancen, men som ikke har været muligt for arrangørerne at afvikle i år pga. forhold i selve svømmehallen.

Ikke destomindre gav det blot endnu mere action på den korte distance, der gav rig mulighed for mælkesyre i både ben og overkrop.

Og tilsyneladende var det Mikkel Vinther Jensen og Nanna Feldt, der havde det bedst med at udholde mælkesyren. I hvert fald var det de to, der sejrede hos henholdsvis herrerne og kvinderne.

Hos herrerne så det dog længe ud til at det skulle være den senere 2’er Jacob Krogsgaard Vraadal Riise der skulle vinde. Men kun én kilometer fra målstregen kom Mikkel Vinther Jensen blæsende forbi, og så var det altså ham der kunne krydse målstregen som første mand i tiden 50 minutter og 50 sekunder.

Kun 16 sekunder senere krydser Jacob Krogsgaard Vraadal Riise målstregen som 2’er, imens Anders Lei måtte bruge lidt over et minut ekstra for at kunne runde herrernes podie af.

Spændende var det også hos kvinderne, hvor der ved starten på det afsluttende løb, ikke var meget mere end et par sekunder imellem de to førende Camilla Lind Melskens og Nanna Feldt.

Melskens var den første kvinde på løberuten, men måtte relativt hurtigt se sig indhentet og distanceret af Nanna Feldt, der derefter stille og roligt øgede sit forspring til forfølgerne.

Nanna Feldt kunne med en sluttid på 1:01:38 dermed krydse målstregen som kvindernes vinder, med en vindermargin på 53 sekunder til Camilla Lind Melskens på andenpladsen og 1:47 til Sanne Ravn på tredjepladsen.