Skulle du have fået nok af ITU World Series, eller synes du, der er plads til én superliga- serie mere? Så er der rigtigt gode nyheder for dig. Chris “Macca” McCormack har nemlig løftet sløret for en ny slags superserie. Og det er ikke hvem som helst, der ser ud til, at skulle være med her.

Ny superliga i Asien-Stillehavsområdet og Golfen

Har man været i triathlon i et par år, så husker man sikkert nok Chris “Macca” McCormack for at være en herre der gerne vil fremad. Når det altså går godt. I det seneste år, ser det dog ud til at være gået glimrende for den tidligere Hawaii-vinder, da han har været travlt beskæftiget med et hemmeligt projekt, som kun meget få mennesker har kendt til.

På Twitter, har Macca dog for ganske nyligt, løftet sløret for det hemmelige projekt, som i sin enkelthed går ud på, at skabe en superliga serie på tværs af Asien, stillehavsområdet og Golfområdet. En superliga, da med Maccas beskrivelse, meget vel kan læne sig meget opad det nordamerikanske Major League Triathlon, der køres i stafetformatet.

– “En ny og anderledes triathlon-serie med deltagelse af verdens- og olympiske mestre, konkurrere på hurtige, tilskuervenlige ruter på utrolige lokationer på tværs af Asien-Stillehavsområdet og Golfen,” forklarer Chris “Macca” McCormack projektet med.

Kortdistance-stjerner er sikret deltagelse

Der er slet ingen tvivl om, at Maccas nye superliga-serie kommer til at blive spændende, nervepirrende og superhurtig. På Twitter har Macca nemlig også smidt et billede op af de deltagere, der allerede er skrevet kontrakt med – og det er altså navne som Brownlee-brødrene, Javier Gomez, Mario Mola og Richard Murray. Navne, der jo nok ikke findes større på kortdistance-scenen.

Som Macca skriver det på Twitter, så er det den absolutte creme-de-la-creme indenfor kortdistance-triathlon.

– “Kortdistance-holdet! Den absolutte creme indenfor moderne kortdistace-triathlon.”

Kvinderne kommer til senere

De professionelle atleter, der allerede er på kontrakt med den nye superliga, er tydeligvis kun mænd. Og i seriens første udgave, ser det også ud til, at det kun bliver for mænd.

Det har fået en hel del kvinder op af stolene, for, at spørge ind til, om der ikke også kommer et race for kvinderne. Og det gør der – bare ikke i den første udgave. Sådan lyder det i hvert fald fra Chris McCormack, der forsikrer, at kvinderne kommer med i anden udgave.

Amerikanske Sarah True var én af de kvinder, der lige måtte spørge ind til hvor kvinderne blev af.

– “Ingen kvinderace?” skrev hun på Twitter, imens Chris McCormack var hurtigt til at svare;

– “Pigerne er med i omgang to, Sarah. Alle pigerne er gravide lige nu. Alle kontrakter er underskrevet,” svarede McCormack til Trues’ spørgsmål.

Den nye serie kommer til at gå under navnet Super League Triathlon, og ser ud til, at blive kørt for første gang i den kommende sæson.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply