Efter adskillige år på bagen, skifter det populære Aalborg Triathlon arrangører fra og med næste år. Terminen forbliver dog den samme som altid; nemlig første weekend i juli.

Det er Martin Brix Uttrup og Palle Kollerup Sørensen der fremover kommer til at stå som arrangører af det populære stævne, der gennem alle årene er blevet afviklet med udgangspunkt i Nordens Kridtgrav i det vestlige Aalborg.

Med undtagelse af lige præcis i år, har stævnet i de senere år fungeret som det officielle DM på mellemdistancen, og den status kunne de nye arrangører godt tænke sig at få tilbage. Og så er målet, at de i løbet af de næste par år kan lokke op mod 1500 deltagere til start på hver af distancerne halv- og kvart jernmand.

– Vi har store ambitioner om at gøre Aalborg Triathlon til et af landes største stævner med op til 1500 deltagere pr distance, fortæller Martin Brix Uttrup, der er én af de to nye arrangører.

– Der bliver arbejdet på at komme op på det niveau, som var for blot 3-4 år tilbage. Der var Aalborg Triathlon én dag med DM på halv jernmand og én dag med kvart jernmand, og så ønsker vi at naturligvis at DM vender tilbage til Aalborg en dag. Til næste år, forventer vi i hvert fald at den kvarte jernmand bliver en del af DM-serien.

Det er da heller ikke to uefne herrer der nu kommer til at stå bag roret på Aalborg Triathlon-skibet, for udover de begge er aktive med at arrangere andre stævner, har de også begge deltaget i adskillige IRONMAN og Challenge-stævne, hvor de har fået sig et godt indblik i hvad der som minimum skal til for at skabe en god oplevelse for deltagerne.

– Udover en masse erfaring som arrangører, så har vi begge to et stort kendskab til triathlon, da vi begge har gennemført en del IRONMAN, Challenge og mindre stævner. Så ud fra den tid og de kræfter som jeg og Palle kan smide stævnerne, forventer vi en høj standard med masser af triatleter, slutter Martin Brix Uttrup.

Aalborg Triathlon bliver næste år kørt den 1. juli og tilmeldingerne er netop åbnet i dag.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply