Det bliver med en ny skiftezone, en lidt anderledes løberute og mere tilskuervenlighed at en af de danske klassikere, Øresund Triathlon, i år løber af stablen. 

En forbedret stævneplads og løberute. Det er stikordene der kort beskriver ændringerne i dette års udgave af Øresund Triathlon, hvor arrangørerne har flyttet hele stævnepladsen og dermed også skiftezonen og målområdet til P-pladsen syd for Skovshoved Havn.

Samtidigt er der lavet ændringer på løberuten, sådan at deltagerne slipper for det sædvanlige græsstykke og trapperne på Charlottenlund Strandpark.

 – “Du kan nu glæde dig ekstra til at deltage i årets udgave af Deloitte Øresund Triathlon. Vi har ændret løberuten, så du ikke skal løbe på trapperne og græsset på Charlottenlund Strandpark. Vi løber på Strandvejen og direkte ind på Jægersborgalle,” fortæller Steen Walter fra Øresund Triathlon om den forbedrede løberute. 

Steen Walter forklarer videre om den nye stævneplads, der generelt skal gøre stævnet både lettere tilgængeligt, mere festligt og mere tilskuervenligt.

 – “Vi har flyttet hele stævnet til P-pladsen syd for Skovshoved Havn med skiftezone og målområde på p-pladsen, mens nummerudlevering og sponsorer vil være i de gamle røde skibshaller, hvor der er frilagte tagkonstruktioner med cafeer og loungeområde i en af de andre bådhaller. Der blev holdt VM i sejlads samme sted i august og det var både flot og festligt.”

 – “Der bliver en mere åben finisherzone, så man straks kan mødes med familie og venner når man er kommet i mål.”

Spørger man Steen Walter hvorfor der er sket disse ændringer, er svaret ret klart. En hyggelig stemning er nemlig i højsædet hos arrangørerne.

 – “Vi vil gerne skabe en hyggelig stemning, som det at færdes i en lystbådehavn typisk er,” slutter Steen Walter.

Deloitte Øresund Triathlon bliver i år kørt den 25. juni og bliver – ligesom i de tidligere år – kørt på den halve jernmandsdistance.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply