To år, det var den tid Vejle Fjord Triathlon nåede at eksistere. Med for få tilmeldte til dette års udgave har arrangørerne valgt at aflyse og tilbagebetale startgebyrerne til dem der allerede havde nået at tilmelde sig.

Selvom Vejle Fjord Triathlon kun havde nået at eksistere i to år og den tredje udgave havde termin den 21. maj i år, nåede det jyske stævner alligevel at opnå en form for klassikerstatus. Særligt af den årsag at arrangørerne har haft held med at differentiere sig fra de mange andre stævner i den danske tri-kalender.

Med en tidlig termin i slutningen af maj bød Vejle Fjord Triathlon traditionelt set på køligt vand, og med en cykelrute i det meget bakkede landskab på nordsiden af Vejle Fjord, var der garanti for en hård cykelrute.

Men nu er det så slut med forårsklassikeren, der for et par dage siden måtte melde ud at de er nødsaget til at aflyse. Der var simpelthen for få tilmeldinger, og det ærger stævnechef Thure Furhmann Kjær.

– “Jeg tog beslutningen for tre dage siden. Vi har stort set ingen tilmeldinger fået de sidste tre uger. Det plejer ellers at være den periode, hvor det begynder at tage fart,” forklarer Thure da vi fangede ham til en kort kommentar i går aftes.

– “Det betød, at vi ikke kunne lave et set up, hvor der var sikkerhed for deltagerne. Så det er desværre slut med det. Sucks.”

Vejle Fjord Triathlon skulle have været kørt for tredje gang den 21. maj 2017, men i stedet får de tilmeldte deltagere nu deres startgebyr refunderet.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply