Fjerde og sidste afdeling af Farum Mini Tri blev i dag kørt, og det var med Pia Laursen og Alexander Karlsson som vindere hos henholdsvis kvinderne og herrerne. I den samlede stilling vandt Mette Lizzi Jørgensen og Martin Peitersen.

Tidligere i dag blev der kørt den fjerde og sidste afdeling af dette års Farum Mini Tri med udgangspunkt i Farum Svømmehal. Samlet efter de fire afdelinger vandt Mette Lizzi Jørgensen og Martin Peitersen hos henholdsvis kvinderne og herrerne.

Pia Laursen vandt hos kvinderne

I kvindernes race var det Pia Laursen (/tri club denmark) der var den hurtigste på årets distr afdeling. Pias sejr var dog kun ganske kneben, da der kun var ti sekunder ned til dagens nummer to Laila Gammelvind (/tri club denmark).

Det var dog vinderen fra første afdeling, Mette Lizzi Jørgensen der var hurtigst på de 750 meter svømning. 11:08 var tiden som Jørgensen skulle bruge for at bringe sig i front på svømningen, og den førsteplads holdt hun faktisk et godt stykke inde i racet.

På løbet var det dog ikke muligt for Jørgensen at holde sig i front, og så så det sort ud for vinderen for første afdeling. I stedet var det Pia Laursen der efter en svømning på 14:40, en cykling på 34:02 og et løb på 27:00 kunne løbe over målstregen som vinder af fjerde og sidste afdeling af Farum Mini Tri 2017. Kun ti sekunder senere kom Laila Gammelvind i mål som nummer to, imens Stine Louise Reedtz-Runge tog sig af tredjepladsen, knap to minutter efter vinderen Pia Laursen.

Alexander Karlsson hurtigst hos herrerne

Imens det var et tæt løb om sejren hos kvinderne, så forholdte det sig noget anderledes hos herrerne. Her viste det sig nemlig at Alexander Karlsson (/tri club denmark) var suverænt den hurtigste.

Karlsson tilbagelagde dagens strabadser i tiden 1:03:34, og det var ikke mindre end 3,5 minut hurtigere end Martin Peitersen (/tri club denmark), der krydsede målstregen som nummer to i tiden 1:07:11. Derefter skulle der gå yderligere knap et minut før Philip Kamper (Playground Tri) krydsede målstregen som nummer tre i tiden 1:08:06.

Det var allerede på svømningen at Karlsson tog de første spadestik til sejren da han var den hurtigste i vandet, og det fulgte han op med også at være den hurtigste på den tohjulede og efterfølgende også satte dagens absolut hurtigste løbesplit.

Mette Lizzi Jørgensen og Martin Peitersen vandt samlet

Da det i dag var den sidste afdeling af Farum Mini Tri 2017, skulle der også findes en samlet vinder hos både herrerne og kvinderne.

Manden med flest point efter dagens afdeling var Martin Peitersen, der gennem hele serien har lagt stabilt blandt de bedste herrer gennem hele serien. I første afdeling blev han nummer to, i anden afdeling blev han nummer ni, i tredje afdeling blev han nummer fem og så blev han altså nummer to i fjerde og sidste afdeling. Alt i alt indkørte Peitersen 986 point.

Nummer to hos herrerne i den samlede stilling blev Jesper Dünweber Darre (Herlev Tri & Motion) med 985 point, imens Thomas Gammelvind (/tri club denmark) blev samlet nummer tre med 975 point.

Hos kvinderne var det vinderen fra første afdeling Mette Lizzi Jørgensen (/tri club denmark) der løb med den samlede sejr. Jørgensen vandt som sagt den første afdeling, imens hun blev nummer fire i anden afdeling og nummer fem i både tredje og fjerde afdeling. Regnet sammen samlede Mette Lizzi Jørgensen 989 point sammen undervejs gennem de fire afdelinger.

Mathilde Alster (/tri club denmark) blev samlet nummer to med 980 point, og Maja Bressendorff blev samlet nummer tre med 962 point.

Resultater fjerde afdeling af Farum Mini Tri 2017

Kvindernes resultater

1 Pia Laursen, /tri club denmark, 1:17:10
2 Laila Gammelvind, /tri club denmark, 1:17:20
3 Stine Louise Reedtz-Runge, 1:19:08
4 Katrina Feilberg, 1:20:39
5 Mette Lizzi Jørgensen, /tri club denmark, 1:22:16

Herrernes resultater

1 Alexander Karlsson, /tri club denmark, 1:03:34
2 Martin Peitersen, /tri club denmark, 1:07:11
3 Philip Kamper, Playground Triathlon, 1:08:06
4 Thomas Gammelvind, /tri club denmark, 1:08:26
5 Peter Funk, /tri club denmark, 1:08:35

Samlet slutstilling i Farum Mini Tri 2017

Kvindernes samlede resultat

1 Mette Lizzi Jørgensen, /tri club denmark, 989 point
2 Mathilde Alster, /tri club denmark, 980 point
3 Maja Bressendorff, 962 point
4 Anette Bøgh Andresen, Playground Tri, 748 point
5 Laila Gammelvind, /tri club denmark, 746 point

Herrernes samlede resultat

1 Martin Peitersen, /tri club denmark, 986 point
2 Jesper Dünweber Darre, Herlev Tri & Motion, 985 point
3 Thomas Gammelvind, /tri club denmark, 975 point
4 Mikkel Dissing, 969 point
5 Peter Funk, /tri club denmark, 964 point

Resultater fra alle afdelinger af Farum Mini Tri 2017 kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply