Det er ikke mange måneder siden en mindre arrangørgruppe i Vejle annoncerede, at de allerede i år, afvikler Powerman i det kuperede og smukke terræn ved Vejle. 

Dette års race kommer til at løbe af stablen den 24. september i år, det vil sige om kun få uger, og i dag har de så annonceret, at de til maj næste år kommer til at være værter for det officielle EM i duathlon.

Med adskillige danske duathlon-medaljer både europæisk og på verdensplan i de sidste mange år – senest ved VM i går – får de dygtige danske duatleter dermed en fantastisk mulighed for at hente EM-metal på hjemmebane.

Kun et par måneder senere, får de danske duatleter i øvrigt også mulighed for at hente VM-metal på hjemmebane, når det officielle ITU verdensmesterskab på både sprint- og standarddistancen løber af stablen på Fyn.

Vi har tidligere i dag forsøgt at få en kommentar fra Ronny Kert, der er én af arrangørerne af Powerman Vejle. Det er dog ikke lykkedes.

En præcis dato for EM i Vejle 2018, er så vidt vi ved endnu ikke fastlagt.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply