Ved Dansk Triatlon Forbunds ordinære generalforsamling lørdag, blev der uddelt priser for året der gik i 2016. Imens vi allerede var velvidende om vinderen af prisen Årets Age Group Triatlet 2016, så vidste vi intet om vinderen af Årets Talent 2016-prisen, der gik til Sif Bendix Madsen.

Allerede for et par uger siden kunne vi afsløre at det var Carol Rasmussen der ville vinde Årets Age Group Triatlet 2016-prisen. I går blev det så bekendtgjort på Dansk Triatlon Forbunds ordinære generalforsamling, at unge Sif Bendix Madsen løb med titlen som Årets Talent 2016.

Det gør hun efter en sæson med blandt andet et europæisk mesterskab for pige ungdom, en tredjeplads i DM Tri Serie-finalen hos seniorkvinderne og en ny danmarksrekord på 10 kilometer landevejsløb.

Glæde hos både Sif og familien

Udover æren af at blive kåret som Årets Talent 2016, så modtog Sif Bendix Madsen også en gavecheck på 5.000 kroner som præmie for den flotte pris.

Og glad, det må man sige hun er. På hende og hendes brors Facebook-side Bendix Madsen Siblings blev der i går skrevet følgende:

Og hos Dion Madsen der er far til Sif, er der også stor glæde og stolthed.

Står overfor sæson med nye konkurrenter og distancer

Da vi snakkede med Sif Bendix Madsen ovenpå hendes nye danmarksrekord i 10 kilometer landevejsløb til nytår, kunne Sif fortælle os at hun mere eller mindre allerede havde sæsonplanen klar.

Foran hende står dermed stævner som DM Tri Serien i elitefeltet, EM i Litauen og forhåbentligt en tur til Junior-VM i Rotterdam.

– “Jeg skal deltage i DM Tri Serien mod nye konkurrenter og på en ny distance i elitefeltet. Jeg skal med til DM Sprint på Tyren, en tur til Ungdoms EM i Litauen, hvor jeg vil forsøge at forsvare min titel, og højest sandsynligt til Junior VM i Rotterdam, som jeg synes kunne være vildt fedt at være med til, da jeg vildt gerne vil prøve kræfter mod de bedste juniorer i verden,” fortalte Sif Bendix Madsen dengang.

Hele dét interview kan du læse her.

Stort tillykke til Sif Bendix Madsen med kåringen!

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply