Foto: Challenge Family
- Annonce -

Challenge Familys VM-race The Championship blev kørt søndag i Samorin, Slovakiet. Et par danskere var til start, heriblandt Simon Jørn Hansen, der startede i pro-herrernes race. 

Og Simon Jørn Hansen fik hentet en femtendeplads hjem, i et race hvor det endnu engang var Lionel Sanders og Sebastian Kienle der dominerede i herrefeltet.

Simon kom op af vandet efter 29 minutter og cykler derefter de 90 km på 2:14:13. Til slut løbet han det afsluttende halvmarathon på lynhurtige 1:16:31, som fik ham fra syttendepladsen i T2 til femtendepladsen på målstregen.

Udover Simon Jørn Hansen, sluttede også to danske age groupere blandt de bedste.

I F60-64 blev Anette Blicher nummer to med tiden 6:40:48, imens Jacob Jelsing blev nummer fire i M40-44 med tiden 4:21:51.

Blicher var kun to minutter fra at vinde guld, hvor Jelsing til gengæld var 16 minutter fra øverste podietrin.

Pro-herrernes podie kom til at bestå af Lionel Sanders som vinder, Sebastian Kienle som 2’er og Florian Angert som 3’er. Hos kvinderne var det endnu engang Lucy Charles der vandt, med Anne Haug på andenpladsen og Radka Vodickova på tredjepladsen.

- Annonce -

Alle resultater fra The Championship 2018 kan ses her.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar