Meget tyder på at Andreas Schilling har passet sin vintertræning som han skal. For en uge siden blev han nemlig nummer fem i World Cup’en i Chengdu, og i dag fulgte han så op med en femteplads i et meget stærkt besat felt i VM-serien i Yokohama.

Lortevejr. Det er vidst hvad man kan ganske kort kan beskrive vejret i japanske Yokohama med, da der tidligt her til morgen blev kørt VM-serie hos både kvinderne og herrerne. Men ikke desto mindre, så lykkedes det supermanden Andreas Schilling at køre sig i top fem i det vel nok stærkest besatte VM-serie felt siden Grand Final i Cozumel sidste år!

Schilling nummer fem – Mola vinder

Det var ikke andet end et uhyggeligt stærkt felt Andreas Schilling her til morgen var oppe i mod i Yokohama. Navne som Jonathan Brownlee, Javier Gomez, Mario Mola, Fernando Alazar og Henri Schoeman var alle til start, så på forhånd var der lagt op til en verdensklassepræstation fra Schillings side, hvis han skulle køre i top fem.

Men det var altså hvad han gjorde. En utroligt smuk perfomance fik rykket smækket Schilling sikkert ind på femtepladsen foran en mand som Javier Gomez.

Den megen regn og den tekniske rute fik dog også givet sine udfordringer undervejs, hvor fem mand måtte en tur i asfalten med kun 700 meter tilbage af cyklingen. Heriblandt Jonathan Brownlee.

Schilling kom dog helskindet igennem cyklingen, og stiller cyklen i T2 sammen med blandt andet Gomez i gruppe nummer to. Denne gruppe bliver han i gennem hele løbet, med undtagelse af de sidste par kilometer, hvor han virkeligt skruer op for gashåndtaget.

Fra kilometer 3 til kilometer 2,5 avancerer Schilling fra 10. til 5. pladsen, og ingen når derefter op til ham igen. Schilling kan dermed krydse målstregen som en ganske smuk nummer fem i VM-seriens tredje afdeling i Yokohama.

Helt forrest var der ikke meget at gøre i kampen om guld, hvor Mario Mola bare var den hurtigste. Fernando Alazar og Kristian Blummenfelt blev henholdsvis nummer to og tre.

Resultater World Triathlon Series Yokohama 2017

1 Mario Mola, Spanien, 1:48:15
2. Fernando Alarza, Spanien, 1:48:23
3. Kristian Blummenfelt, Norge, 1:48:26
4. Henri Schoeman, Sydafrika, 1:48:29
5. Andreas Schilling, Danmark, 1:49:14

Alle resultater for både herrer og kvinder kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply