En flot ottendeplads i mixed relay i Nottingham for en måned siden, skulle i weekenden gerne følges op med endnu et topresultat ved VM i samme disciplin i Hamborg. Det blev i stedet til en meget svær dag for det danske hold. 

På trods af ellers at have kæmpet til det sidste, blev det nemlig til en placering som nummer 17, et godt stykke fra top ti.

Det var Alberte Kjær der startede ud for det danske team, men efter en fornuftig svømningen, begyndte problemerne for den unge dansker. Låret, der har voldet hende problemer i mere end et år nu, begyndte tilsyneladende at spænde op, hvilket gjorde at farten langtfra var som den plejer.

Herefter skulle Andreas Schilling forsøge at indhente noget af det tabte. Det viste sig som en svær opgave da det blev til et langt solorace, men han fik dog alligevel kørt Danmark lidt længere op på resultatlisten inden Anne Holm stod for tur.

På trods af en ivrig kamp blev placeringen holdt mere eller mindre status quo og det samme gjaldt for brormand Emil, der kæmpede det bedste han havde lært hele vejen til målstregen som den sidste af de fire danskere.

Danmarks totale tid blev 1:24:29, der var 4 minutter fra vinderne fra Frankrig, 3,5 minut fra podiet og to minutter fra en top ti-placering.

Nummer to blev Australien, imens det var USA der blev 3’er.

Resultater VM i mixed relay 2018, Hamborg

1 Frankrig 1:20:06
2 Australien 1:20:49
3 USA 1:20:51
4 Storbritannien 1:21:09
5 Holland 1:21:24

17 Danmark 1:24:29

Alle resultater fra VM i Mixed Relay 2018 kan ses her.

Leave a Reply