I 2017 kan du her på Pastaparty.dk, finde svømmeprogrammer for hver eneste uge. Der er to til tre programmer per uge (nogle uger vil der være to programmer – andre uger tre).   

Programmerne er lavet med afsæt i en svømmer der skal deltage i en halv ironman i foråret og en hel ironman i august. Udgangspunktet er en svømmer der svømmer omkring 15-17 minutter på 1000 meter svømning i bassin. Hvis dette ikke passe præcist til dit niveau, kan du sikkert relativt let tilpasse programmerne til dit niveau.

Hvis du følger programmerne hver uge, vil du opdage at flere serier gentages mange gange i løbet af træningen, og du får på den måde mulighed for, at teste om din træning giver den ønskede udvikling i træningen. Du kan også bare kigge i programmerne og lade dig inspirere til at lave dine egne programmer.

Det er ikke nødvendigt at træne alle 2-3 programmer hver uge – du kan selvfølgelig bare vælge de programmer eller serier ud du kan nå.

I løbet af foråret vil du her på Pastaparty.dk få adgang til en række videoer, der beskriver både teknikøvelser og tests, der kan hjælpe dig i jagten på et bedre svømmeniveau. Programmerne er udarbejdet af Jesper von Seelen – du kan læse mere om Jespers baggrund her.

Svømmeprogrammer til uge ét og to i 2017

Du finder svømmeprogrammerne for uge ét og to i en PDF-fil her (åbner i nyt vindue).

DEL
Jesper Von Seelen er træner i Frederica Tri Team, træner og ejer af Trioptima og er en yderst erfaren herre i dansk triathlon, hvor han har været med fra start - blandt andet med en far, som var med til at arrangere de første stævner i Danmark.

Leave a Reply