Foto: KMD 4:18:4
- Annonce -

Fredag kl. 10.00 åbnes der for tilmeldingerne til Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4. Og der er godt nyt til landets mange triatleter. Tilmelder du dig hurtigt, kan du som noget nyt få et startnummer til KMD 4:18:4 stævnerne i en af landet fire største byer samt Helsingør til 375kr.

I morgen fredag den 1. december åbner tilmeldingerne til KMD 4:18:4 2018-serien. Igen i 2018 er der udsigt til en stor og sjov sæson på distancen 400m svømning, 18km cykling og 4km løb.

Om den nye prisstuktur siger IRONMAN Danmark, der står bag KMD 4:18:4 serien:

 – Det handler i al sin enkelhed om, at vi gerne vil gøre KMD 4:18:4 stævnerne så tilgængelige som muligt, samt belønne de deltagere der tilmelder sig på denne side af nytår, siger Marcus Jacob Clausager fra IRONMAN Danmark.

KMD 4:18:4 stævnerne har bidt sig fast som ikke bare Danmarks, men faktisk hele Nordens største motionstriatlon, og det er der en god grund til mener Marcus.

 – Jeg synes vi er lykkedes med at skabe nogle meget gode rammer, hvor folk får en stævneoplevelse som er ulig noget andet på distancen. Og samtidig samles både folk der allerede er i triatlonmiljøet med folk der for første gang snuser til sporten. Det giver en helt særlig og god stemning.

Du kan tilmelde dig KMD 4:18:4 fra fredag kl. 10.00 på http://www.kmd4184.dk. Efter nytår stiger prisen til 425 kr, der også var prisen i 2017.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar