Foto: KMD 4:18:4
- Annonce -

Fredag kl. 10.00 åbnes der for tilmeldingerne til Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4. Og der er godt nyt til landets mange triatleter. Tilmelder du dig hurtigt, kan du som noget nyt få et startnummer til KMD 4:18:4 stævnerne i en af landet fire største byer samt Helsingør til 375kr.

I morgen fredag den 1. december åbner tilmeldingerne til KMD 4:18:4 2018-serien. Igen i 2018 er der udsigt til en stor og sjov sæson på distancen 400m svømning, 18km cykling og 4km løb.

Om den nye prisstuktur siger IRONMAN Danmark, der står bag KMD 4:18:4 serien:

 – Det handler i al sin enkelhed om, at vi gerne vil gøre KMD 4:18:4 stævnerne så tilgængelige som muligt, samt belønne de deltagere der tilmelder sig på denne side af nytår, siger Marcus Jacob Clausager fra IRONMAN Danmark.

KMD 4:18:4 stævnerne har bidt sig fast som ikke bare Danmarks, men faktisk hele Nordens største motionstriatlon, og det er der en god grund til mener Marcus.

 – Jeg synes vi er lykkedes med at skabe nogle meget gode rammer, hvor folk får en stævneoplevelse som er ulig noget andet på distancen. Og samtidig samles både folk der allerede er i triatlonmiljøet med folk der for første gang snuser til sporten. Det giver en helt særlig og god stemning.

Du kan tilmelde dig KMD 4:18:4 fra fredag kl. 10.00 på http://www.kmd4184.dk. Efter nytår stiger prisen til 425 kr, der også var prisen i 2017.

Læs også:  Jens Petersen-Bach jagter Kona-point i Western Australia - med en død nyre
- Annonce -
DEL
Tidligere triatlet og far til to piger. Stifter, ejer og ansvarshavende redaktør på Pastaparty.dk. Har en vision om at skabe større muligheder for de dygtige danske triatleter, ved at skabe større omtale om dansk triathlon.

Skriv et svar