Ikke mange havde forudset, at professionelle Tine Holst i nat ville stille til start i Ironman Malaysia. Men det var hun og det fik hun en fornem fjerdeplads ud af. Og det er kun fem uger efter at have kørt Ironman World Championship i Kailua-Kona.

Vi har fået en kort kommentar fra Tine Holst ovenpå dagens fjerdeplads i Malaysia.

Havde ønsket sig sine vanlige stærke cykelben

Kun fem uger efter at have gennemført Ironman World Championship i Kona, var Tine Holst i nat til start i Ironman Malaysia. Tine selv, havde i forvejen ingen anelse om, hvordan dagens race ville gå. Men hun kom derfra med en fjerdeplads, som hun dog selv er bevidst om kunne have været bedre. Hun havde ganske enkelt ikke nok power i tanken, som hun selv udtrykker det.

– “Idag var der ikke nok power tanken til at stille noget op mod kvinder, som ikke havde en nylig IM i benene. Men fedt var det dog, at jeg alligevel kunne løbe hurtigste tid. Så jeg er okay tilfreds,” fortæller Tine Holst med hentydning til, at hun med sit marathonsplit på 3:19:17, var den hurtigste løber blandt de professionelle kvinder.

Men selvom Tine, efter eget udtryk, er okay tilfreds med dagens fjerdeplads, så ved hun da også, at resultatet kunne have været bedre. Hun manglede nemlig lige de cykelben på cykelruten, som normalt sikrer hende sine topplaceringer.

– “Hvis jeg havde haft mine normale stærke cykelben i dag, så var det nok blevet til en andenplads, som jeg kun havde seks minutter op til. Og der var kun fire minutter op til Laura Siddall på tredjepladsen.”

Tid til offseason efter sæson med flere topplaceringer

Med dagens fjerdeplads i Malaysia, er det for Tine Holst, nu tid til at holde lidt offseason. Og det går hun i møde med en stolt følelse i kroppen, efter en sæson, som har haft rigtigt mange højdepunkter.

– “I dag er det fem uger siden jeg kørte i Kona og det er samtidigt også slutningen på en lang super-sæson på tretten måneder. Jeg har fået førstepladser ved alle de små races, men det bedste er førstepladsen på Lanzarote, andenpladsen i 70.3 Zell am See, sjettepladsen i det sydamerikanske mesterskab og kvalifikationen til Hawaii,” fortæller Tine stolt om de resultater, som hun tager på offseason med.

Var ikke sikker på om det blev top eller flop

Men med så gode resultater i løbet af sæsonen, hvorfor var der så ingen som vidste noget om hendes start i Malaysia? Her er svaret ganske enkelt.

– “Jeg havde valgt at holde lav profil med min start i Malaysia, da det var så tæt på Kona og fordi jeg ikke var sikker på, om det ville blive top eller flop,” slutter Tine Holst.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply