Professionelle Tine Holst fik sig her til aften en god optakt til IRONMAN Lanzarote om små tre uger, da hun blev nummer to i det spanske Triathlon Olympic Can Picafort på Mallorca.

Selvom det er mandag kan man åbenbart godt køre race. I hvert fald på Mallorca. Professionelle Tine Holst sikrede sig nemlig andenpladsen i dagens Triathlon Olympic Can Picafort der blev kørt over den olympiske distance.

Det lover dermed godt for Holst kort før IRONMAN Lanzarote, hvor hun stiller op som forsvarende vinder i kvindefeltet.

Tæt konkurrence om sejren gav Tine Holst andenpladsen

Der var kun én kvinde der i dag var bedre end danske Tine Holst; Xisca Tous Servera. Hun fik dog kamp til stregen af Holst, da der i mål kun var ét minut der adskilte de to.

Vinderen Servera var ellers noget hurtigere end alle andre på de 1500 meter svømning, da hun satte Tine Holst fra fødder med mere end tre minutter. Svømningen er dog heller ikke Holsts stærkeste side, men til gengæld fik hun vist hvad hun blandt andet er god til på cyklen. Nemlig at køre stærkt.

Tine Holst får nemlig distanceret samtlige konkurrenter på cyklen, og det bringer hende faktisk i front henimod slutningen på de 40 kilometer non-draft cykling. Desværre var det ikke en placering hun kunne holde hele vejen til mål da Xisca Tous Servera simpelthen var for hurtig i løbeskoene.

Til gengæld blev det til en ganske smuk dansk andenplads, kun ét minut fra sejren. Og taget i betragtning af at Tine Holst kun er tre uger ude fra sit titelforsvar i IRONMAN Lanzarote den 20. maj, så må det siges at være et yderst godkendt resultat.

Tredjepladsen blev i øvrigt besat af Natascha Schmitt, der krydsede målstregen lige over halvandet minut efter Holst.

Resultater Triathlon Olympic Can Picafort 2017

Kvindernes resultater

1 Xisca Tous Servera, 2:07:09
2 Tine Holst, 2:08:06
3 Natascha Schmitt, 2:09:52
4 Carolina Sitges Quiros, 2:11:29
5 Mª De Lluc Gascuñana Granados, 2:22:46

Herrernes resultater

1 Miguel Angel Fidalgo Rosselló, 1:52:41
2 Sean Donnelly, 1:53:32
3 Biel Oliver Ramon, 1:57:54
4 Guillem Soler Buades, 1:59:12
5 Marcel Zamora Perez, 1:59:36

Samtlige resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply